Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem hogy egy világ dőlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy egy világ dőlt össze bennem, hogyan lábalhatok ki ebből?

Figyelt kérdés

Volt egy lánybarátom, akivel 9 éven keresztül tartottam a kapcsolatot. Az évek alatt sok mindenben segítettem neki. Nem akarok felhánytorgatni semmit, de a teljesség igénye nélkül jöjjön pár példa. Segítettem neki az első komoly külföldi kiruccanásának megszervezésében. Intéztem az egyik exének munkát Angliában, körülbelül 1000 fontot költöttem rá, pedig a srácot jóformán nem is ismertem. Neki kétszer is próbáltam vízumot intézni, sikertelenül de legalább megpróbáltam. Egy másik kapcsolata után, amikor a szakítása nagyon fájdalmas volt, mert az a fiú vérig sértette, másfél évig tartottam benne a lelket. Kibékítettem egy barátnőjével, akivel összekülönböztek egy pasi miatt. Az egyik tesója, aki 4 tantárgyból bukott egyik félév végén, az én rábeszélésemre kezdett el tanulni, és sokat is javított. Persze a lány kért meg akkor is hogy segítsek. Az apja navos papírjait én vittem könyvelőhöz. Amikor egy harmadik pasija az albérletemben elkezdett cirkuszolni (természetesen mert féltékeny volt rám), úriemberként viseltem a dühkitörését. Amikor bántották mások, én védtem meg őt, volt, hogy tettlegességig fajult a dolog. És ez csak pár példa az elmúlt évekből.

Pár hónapja kiderült, hogy engem rendszeresen támadott a hátam mögött, és sajnos a szüleimmel is inkorrekt volt. Próbáltam vele megbeszélni, veszekedés lett a dologból, majd kibékültünk, de azóta nem találkoztunk és nem is beszéltünk. Bevallom, belezúgtam az évek alatt, de most úgy érzem, neki kellene tepernie nálam, hogy visszanyerje a bizalmamat. De nem tesz semmilyen lépést. Én pedig így képtelen leszek benne többé megbízni.

Teljesen összedőlt bennem a világ. Hiába törődtem vele, adtam neki egy csomó szeretetet, csak hazugságot és csalódást kaptam vissza. Jelenleg úgy érzem, hogy soha többé nem fogok megbízni senkiben, és soha nem fogok ennyit adni másoknak. Mit tudnék tenni, hogy kibillenjek ebből a depresszív, introvertált állapotból?

2018. febr. 17. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Azt kéne tudatosítanod magadban, hogy ez a csaj egy senkiházi sz.r ember, aki csak kihasznált téged. Én a helyedben megszakítanék vele minden kapcsolatot.
2018. febr. 17. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts meg vele minden kapcsolatot örökre. Ha keres, akkor ne reagálj rá.
2018. febr. 17. 00:15
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Kihazsnált.

Lapát.

ezen nincs mit gondolkodni

2018. febr. 17. 00:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Meghallgatnam a masik felet is.
2018. febr. 17. 00:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Nos te hamarább tudtad,hogy szereted és nem barátként tekintesz rá - ez is hazug dolog ám.

Amúgy a csaj nem egy jó ember,nem éri meg bánkódni miatta.

Praktikusabb ha a szerelmed lesz a barátod -ilyet keress -nem nyúlsz így mellé.

2018. febr. 17. 05:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Újabb borzasztó szituáció, amit fiú-lány barátság szült és egy életre tönkreteheti az embert. Isten mentsen az ilyen helyzetektől!

Kihasznált. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokat segítettél, de elég volt és örül, hogy megszabadult tőled és nem kell viszonoznia semmit. Ne keresd, és minden kontaktot szakíts meg vele. Ha ő valamiért mégis megkeres, ne barátkozz, mondd el neki mit érzel iránta. Bár ezek után én ki tudtam volna ábrándulni belőle. Ha elutasít, akkor tényleg küldd el melegebb éghajlatra, és ne kínozd magad tovább vele!

2018. febr. 17. 05:54
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem barátság volt. Beleestél, ezért ész nélkül a kedvében akartál járni, amit ő kihasznált. Most, hogy már nem akarsz a pincsikutyája lenni, "kidob".

Lépj tovább.

2018. febr. 17. 06:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Röviden, te bele voltál, agy zúgva.

Tudatosan, vagy tudat alatt, úgy gondoltad, segíted, beléd fog zúgni. Ez, úgy általában, pofáraesést hoz.

2018. febr. 17. 07:15
 9/11 anonim ***** válasza:
13%

Egy barát hasonlóan járt egy lánnyal, az exével, akivel barátok maradtak. Segített a lánynak, egy öngyilkossági kísérletből kilábalni, összejöttek, majd dobta a lány, de az után is segített neki, de közben lehordta a srácot a háta mögött mindennek hogy szégyelli, meg ilyen olyan szánalmas, de szemtől szemben jópofi.

Egy izmus ezt neveli a nőkbe, hogy nekik minden jár, a férfi arra van, hogy őket szolgálja, és hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásuk amiatt ha kihasználják a helyzetet, mert ez nekik JÁR. Sajnos ez van :(

Többet ne segíts neki, és szivasd meg valahogy, ha tudod(biztos van pár számára kínos info a birtokodban), ne higgye hogy következmények nélkül teheti ezt.

2018. febr. 17. 07:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Netto hulye voltal. Nem kellenek lanybaratok, csaok olyanok akiktol nem akarsz semmit.
2018. febr. 17. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!