Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok a világ egyik legnagyobb szerencsétlensége?
Kaptál papírt, vagy te is olyan ostobaságot csinálsz, mint a többi gyk-s, hogy magadat diagnózist állítasz fel. Bár te okosabb vagy, nem a szokásos antiszociális rizsát nyomod aszoci helyett.
Nem ilyen ezomokus portálon kellene tájékozódni a bajodról, hanem szakemberhez fordulni, és itt nem az ezotévre gondolok.
Kedves Kérdező!
A leveled alapján merem állítani, h:
-tudsz írni-olvasni,
-tudod használni a netet,
-az érzékeid épek,
-van hol laknod,
-van mit enned rendszeresen,
-ééés, papapamm!, nem is olyan rossz a helyesírásod.
Ezt te hogy nevezheted szerencsétlenségnek? A szerencsés kiválasztottak közé tartozol. Csupa olyan problémát sorolsz fel, ami tanulással, odafigyeléssel orvosolható.
A kommunikációs hiányosságok, az önbizalmad gyengeségei, a szoc. kompetenciák hiánya, a negativizmus, önállótlanság, ezek bizony gyógyítható.
Ha elindulnál a "Világ legnagyobb szerencsétlensége" versenyen, még a megyei válogatóig se jutnál el.
Kedves Kérdező!
Látod a válaszokat? Érted is azokat? Itt konkrétan mindenki normálisként kezel, normális tanácsokat ad stb. Mindenki komolyan vesz.
Mi a gond?
Eddig azt hittem,nálam nincs nagyobb...francba!Jó,csak vicc.
Nézd,egy napon fogod magad,és úgy kelsz fel,hogy én ma futok öt kört a parkban,plusz elkezdek angolt tanulni.Szóval célokkal,tervekkel kelsz fel.Aztán szépen elkezded ezeket megvalósítani.A sírás helyett.Hidd el,ha belevágnál,útközben el is felejtenéd,mi is az a kisebbségi komplexus.Meg még társakat is találnál az utadon,mondjuk pont egy tanfolyamon,ahol aztán tényleg lehet ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!