Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik sűrűn bújják ezt a kategóriát: ti nem érzitek egy idő után, hogy egy kicsit "agymosottak" lettetek?
Úgy értem, hogy elhiszitek, amiket ide leírnak és mintha másképp is állnátok az élethez ezután. Pl.:
- ha nem vagy jóképű, magas és gazdag, szinte nulla az esélyed, hogy nőd legyen
- a nőket mindig bizonytalanságban kell tartani, különben rád unnak és lelépnek
- romantikával manapság nem lehet menni semmire a nőknél
- a túlsúlyos férfiak nyugodtan mehetnek prostihoz(ha egyáltalán elvállalják őket), egyébként meg fogadják el, hogy számukra a nő egy idegen életforma és a közelükbe se menjenek
- nőként 25 éves kor felett már vénasszony vagy és lassacskán már végrendelkezhetsz
- ha egy kicsit is határozatlan vagy, egyetlen "ööö" kicsúszik a szádon, a párodnak azonnal búcsút inthetsz
És még lehetne sorolni. Ezeket a frázisokat annyiszor lehet itt olvasni, hogy egy idő után hajlamos vagy elhinni, hogy ez a valóság. Nyilván nem véletlen, hogy ezeket a dolgokat ennyien leírják és biztos van is mögöttük valami realitás.
Ti nem éreztek így néha? Nem szokott titeket elbizonytalanítani néha az, amiket itt olvastok? Nem szokott meginogni a hitetek az emberekben, a párkapcsolatokban és úgy en bloc a világban?
Most lehet azzal jönni, hogy nem szabad komolyan venni ezt a kategóriát, vicc az egész. De ha nem veszem komolyan, akkor is annyi egybecsengést olvasok, hogy ez akkor is elbizonytalanít, ha poénosan próbálom venni a dolgokat. Mit gondoltok, mennyire áll összefüggésben ez a kategória a való élettel? Ti, akik már régóta itt vagytok: nem éreztek hozzám hasonlóan némi "agymosottságot"?
Én nem érzem, nekem kimondottan vicc oldal:)
Éltem, tapasztaltam, láttam már sok mindent. Itt, olyan dolgokat állítanak halálosan komolyan, amin, pár év mulva, a válaszoló is csak mosolyogna.
Én azt érzem h nem tudom h sírjak e v röhögjek.
Itt kb az van a szerencsétlen emberek kipanaszolják magukat h fáj az élet , tesznek rájuk a nők.... há mi ez már.
Férfitöbblet van törjön már ki a III. VH mert túl sok van belőlük. Nem kapok nőt, szűz vagyok 30 éves még soha nem volt b nőm....
Nem h mással foglalkoznának.
De ha ettől jobb a politika topikban is ez van csak ott. Témájában migránsok, Soros.....
elárulok egy titkot, ezeket a kérdéseket egy szűk kör, max 8-10 fős alakulat írogatja ki.
nagy részük szándékos provokálás, kamu, és semmi alapja nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!