Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért használják ezt a kategór...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használják ezt a kategóriát arra, hogy ismerkedjenek? Másokra is irkálnak innen férfiak?

Figyelt kérdés

Többször belefutok, hogy felteszek egy hétköznapi kérdést, és jönnek a privátok, hogy 'ismerkedünk?'beszélgetünk?'megadod a faced?' stb...

Miért használják ezt az oldalt erre? Itt kérdésekre várunk választ, nem ismerkedni szeretnénk, más nők is ugyanígy járnak?

2017. júl. 31. 17:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
46%

Hah, igen.. :)

Egyszer egyik srác jófejnek tűnt, gondoltam egye fene, válaszolok. Elkezdtünk beszélgetni, bejelöltük egymást fészen is. Aztán következő nap csak úgy letörölt és többet nem is keresett. Hát... nem vesztettem sokat, mit ne mondjak. :)

Nem értem ezt a hozzállást.

2017. júl. 31. 17:30
 2/25 anonim ***** válasza:
0%
Nemhogy örülnél neki hogy valakik irdogálnak:D nekem írhattok fiúk nyugodtan;)
 3/25 anonim ***** válasza:
Szia van kedved beszelgetni xd
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
1#es megmondjam miért törölt le? Mert nem tetszettél neki ennyire egyszerü:D
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Az életben marha nehéz, a társkereső oldalak katasztrófálisak...ez az oldal is egy lehetőség, és sokan vannak, akiknek egyúttal az utolsó reménysugár is. Nyilván az már túlmegy egy határon, amire te utalsz, de sok sikersztoriról is hallani, ami a GYK-nak köszönhetően szökkent szárba. Férfiként írtam.
2017. júl. 31. 17:31
 6/25 anonim ***** válasza:
Mert működik. Tényleg lehet itt ismerkedni, mindenfajta célzattal.
2017. júl. 31. 17:36
 7/25 anonim ***** válasza:

Én nem akarok ismerkedni, ne írjanak rám.

Lehetne valami egyezményes jelölése azoknak akik meg igen.

2017. júl. 31. 17:47
 8/25 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem azért, mert van privát üzenet funkciója az oldalnak, és a neten sehol máshol nem lehet ismerkedni, csak itt, mivel a társkereső oldalakon csak lepukkant undorító agy nélküli nők vannak. Senkivel se lehet beszélgetni.

Az pedig nem tudom miért baj, ha valaki kiír egy olyan kérdést, hogy nem tud hol ismerkedni, magányos, elkeseredett...stb, és kap üzenetet valakitől, aki ismerkedne vele. Persze nem csak ők kapnak üzeneteket, hanem kb mindenki aki enn betűvel fémjelzett kommentet ír.

2017. júl. 31. 17:55
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Mert azért van az oldal valahol. 😂
2017. júl. 31. 17:55
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

#4: első vagyok

azt mondta cuki és aranyos vagyok, ha nem tetszek neki mondja meg és kész, ennyire egyszerű :D

ezért is mondtam, hogy nem veszítettem sokat, mert ilyen sunyi gerinctelenekkel nem szeretnék semmilyen kapcsolatot.. :)

2017. júl. 31. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!