Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért használják ezt a kategór...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használják ezt a kategóriát arra, hogy ismerkedjenek? Másokra is irkálnak innen férfiak?

Figyelt kérdés

Többször belefutok, hogy felteszek egy hétköznapi kérdést, és jönnek a privátok, hogy 'ismerkedünk?'beszélgetünk?'megadod a faced?' stb...

Miért használják ezt az oldalt erre? Itt kérdésekre várunk választ, nem ismerkedni szeretnénk, más nők is ugyanígy járnak?

2017. júl. 31. 17:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan még senkinek nem írtam a gyk-n (illetve de, egy utazással kapcsolatban kérdeztem valakitől), de szerintem semmi gáz ha valaki privátot ír, gondolom azért van ez a lehetőség hogy az emberek használják. Na bumm, ismerkedni akar. És akkor mi van? Finoman elutasítod, vagy egyszerűen nem válaszolsz, oszt ennyi...
2017. júl. 31. 18:06
 12/25 anonim ***** válasza:

Igen...

Pedig férfi vagyok. Van aki annyira nem erőlteti meg magát, hogy a szövegben figyeljen az elejtett félmondatra, amiből kiderül, máris kapom a randi ajánlatot.

2017. júl. 31. 18:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem fémjelzem direkt magam, de ha nőknek szóló kérdést megválaszolom, a válasz jellegét tekintve a kiéhezett gyikos szexhiénák csak rájönnek, hogy n.
2017. júl. 31. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nekem például nem tetszik egy lány akkor megmondom öszinten bocs de nekem nem jössz be. Lehet akármilyen csúnya. Lányok mit csinálnak legtöbbször még arra se méltatnak hogy leírják ezt... Férfiakba néha több tisztelet szorult mint néhány lányba...
2017. júl. 31. 18:08
 15/25 A kérdező kommentje:

2 kérdésemből adódóan írtak rám, mindkettő kérdésbe a páromon volt a hangsúly, nem szidtam, hogy esetleg úgy tűnjön , elhidegültünk a páromtól vagy bármi, ezért lepett meg, hogy írom, hogy nő vagyok, párkapcsolatom van, de írnak, hogy ismerkedhetünk-e? :)

Teljesen más, ha valaki kiírja beszélgetnének-e vele, akkor az a lényege, de én félmondattal sem utaltam rá

2017. júl. 31. 18:10
 16/25 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Nem is tudom megérteni ezeket az embereket. Rászabadulnak az internetre, miután hazaérnek, és boldog-boldogtalannak írnak, minden nőneművel össze akarnának ismerkedni, aztán csodálkoznak, hogy ezernyi próbálkozásból semmi nem jön össze.
2017. júl. 31. 18:13
 17/25 A kérdező kommentje:
Látszik a direktség igen, rám ír ismerkedünk-e, de addig nem jutott el a szövegbe, hogy párom is van :D
2017. júl. 31. 18:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Megértelek, viszont azt sajnos el kell fogadni, hogy ma már szinte semmit nem jelent az (egy külsősnek), hogy ha valaki kapcsolatban van. Valahogy nincs meg az a visszatartó ereje, mint régen volt. Simán bepróbálkoznak kapcsolatban levő embereknél is, (mindkét nemnél) és sajnos sokszor eredményesen.
2017. júl. 31. 18:20
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: a párkapcsolati problémák a legrosszabb témák itt...

Ha leírod, hogy gond van (főleg, ha szexuális jellegű a probléma), akkor rögtön tucatnyian ajánlkoznak közösben, vagy privátban, hogy ők majd kisegítenek.

Ennél szánalmasabb ismerkedési kísérletet el sem tudok képzelni férfiként, de lehet, hogy csak gyenge a fantáziám 😀

2017. júl. 31. 18:21
 20/25 A kérdező kommentje:

A fantáziájuk nekik gyenge.

Igen sajnos semmit nem jelent a párkapcsolat egy külsőnek sajnos , tapasztalom.

2017. júl. 31. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!