Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használják ezt a kategóriát arra, hogy ismerkedjenek? Másokra is irkálnak innen férfiak?
Többször belefutok, hogy felteszek egy hétköznapi kérdést, és jönnek a privátok, hogy 'ismerkedünk?'beszélgetünk?'megadod a faced?' stb...
Miért használják ezt az oldalt erre? Itt kérdésekre várunk választ, nem ismerkedni szeretnénk, más nők is ugyanígy járnak?
Igen...
Pedig férfi vagyok. Van aki annyira nem erőlteti meg magát, hogy a szövegben figyeljen az elejtett félmondatra, amiből kiderül, máris kapom a randi ajánlatot.
2 kérdésemből adódóan írtak rám, mindkettő kérdésbe a páromon volt a hangsúly, nem szidtam, hogy esetleg úgy tűnjön , elhidegültünk a páromtól vagy bármi, ezért lepett meg, hogy írom, hogy nő vagyok, párkapcsolatom van, de írnak, hogy ismerkedhetünk-e? :)
Teljesen más, ha valaki kiírja beszélgetnének-e vele, akkor az a lényege, de én félmondattal sem utaltam rá
Kérdező: a párkapcsolati problémák a legrosszabb témák itt...
Ha leírod, hogy gond van (főleg, ha szexuális jellegű a probléma), akkor rögtön tucatnyian ajánlkoznak közösben, vagy privátban, hogy ők majd kisegítenek.
Ennél szánalmasabb ismerkedési kísérletet el sem tudok képzelni férfiként, de lehet, hogy csak gyenge a fantáziám 😀
A fantáziájuk nekik gyenge.
Igen sajnos semmit nem jelent a párkapcsolat egy külsőnek sajnos , tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!