Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használják ezt a kategóriát arra, hogy ismerkedjenek? Másokra is irkálnak innen férfiak?
Figyelt kérdés
Többször belefutok, hogy felteszek egy hétköznapi kérdést, és jönnek a privátok, hogy 'ismerkedünk?'beszélgetünk?'megadod a faced?' stb...
Miért használják ezt az oldalt erre? Itt kérdésekre várunk választ, nem ismerkedni szeretnénk, más nők is ugyanígy járnak?
2017. júl. 31. 17:27
21/25 anonim válasza:
Pont úgy rádírhatok itt mint akárhol máshol.Sőt képzeld még személyesen is hozzászólhatok egy másik emberhez :D Tilsuk be!
22/25 anonim válasza:
Igen, írtak. Párszor válaszoltam, de az utolsó nagyon nagy tapló volt! Úgyhogy azóta senkinek sem válaszolok. Bopcs fiúk :D
23/25 anonim válasza:
Én is itt szerettem ismerkedni régebben, jó és egyszerű ez a felület. :) Nekem teljesen megfelelt, sok randim volt innen, és a mostani barátomat is itt ismertem meg.
24/25 anonim válasza:
22: egy tapló miatt ugyanúgy kezelsz minden férfit?
És mellesleg magadat is megfosztod egy jó fej haver, vagy egy szimpatikus férfi megismerésétől?
Logikus!
25/25 A kérdező kommentje:
Nahát, mennyien vannak akik itt ismerkedtek meg :)
Mindenesetre semmi bajom ezzel, de a kérdésembe tényleg benne van, hogy párom van:D
2017. júl. 31. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!