Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok depressziós, amióta olvasom ezt a kategóriát?
Nem éppen jól kinéző srácként egy ideig azért jártam ide, hogy motivációt gyűjtsek, mert hátha jön egy reménysugár, hogy még nekem is lenne bármi esélyem az élet bármely területén, itt éppen ugye a nőkkel kapcsolatosan. Nos, ez nem így lett, csak a negatív példákat olvasom itt, mindenkinek az arcába lapátolja az élet a... bélsarat, és soha egyetlen pozitív, biztató, reménykeltő sztorival nem találkoztam még ebben a témakörben. Én alapból szorongásos depresszióval és szociális fóbiával vagyok felvértezve, mint élet elleni fegyver, de ez a sok lehangoló tapasztalat még okvetlenül kellett az önbizalmamnak.
Más is van így ezzel?
Az ebbe a kategóriába irkáló sikertelen pasik nagy többsége nem hisz abban, hogy lehet valaha egy csinos barátnője. Éppen ezért minden tippet leszólnak, mert ő meg vannak győződve arról, hogy az nem igaz. Ők ezt a kategóriát arra használják, hogy hisztizzenek, hogy milyen gonoszak a lányok, hogy magas elvárásaik vannak, vagyis folyamatosan megy a felelősségáthárítás.
Ha motivációt oldalt szeretnél, akkor a puafestival fórumot ajánlom, ott kaphatsz segítséget. Rengeteg tipp, értékes írás, és egy normális közösség van ott.
nem.
ráadásul ide az emberek a gondjaikkal jönnek főként, és tele van frusztrált emberrel.
motiváció gyűjtés céljából ne ide gyere.
Pont ez a célja a nőgyűlölő brigádnak, hogy neked se sikerülhessen. Rosszat akarnak neked. Aki meg rosszat akar neked, arra meg ne hallgass.
Amúgy nincsenek annyira sokan, csak néhány elmebeteg írkál mindenhova rengeteget.
Mint amikor azzal jönnek,hogy a nők csak a pénzért vannak a pasikkal..meg az ehhez hasonló általános marhaságok.
Ha próbálsz rendes és értelmes tanácsot adni,akkor leszólnak és leszavaznak,ha meg odaírsz valami hülyeséget a kérdés alá,csak hogy te ne maradj le,akkor meg megint nem segítettél senkinek.
Én már nem tudom mit írjak némely kérdések alá.
Mostanában már inkább az jellemző,hogy rákattintok a Válasz küldése gombra,aztán meg visszalépek..annak néha hamarabb látom értelmét,minthogy válaszoljak.
Szóval ne itt próbálj motivációt gyűjteni,sok itt a haragos és gyűlölködő ember,na meg a rosszakaró.
Kérdező, ha nem ettől, akkor a szomszéd hangyafarmjának összedőlésétől lennél depis, szóval a magadfajtának teljesen mindegy.
Megvannak a pontos paraméterek amiknek teljesülnie kell ha barátnőt akarsz (nem írom most le, többi kérdésben ki van fejtve). Ha még lelki beteg is vagy a rondaság mellé, akkor tényleg nagyon csúnya életed lesz, mert a nők sokkal kegyetlenebbek mint amit te a kis törékeny lelkeddel el tudsz most képzelni.
Tanácsot akarsz ? Tessék itt van egy: Győzd le a lelki defekteket, mert ha nem, akkor az élet meg fog zabálni reggelire a nőktől teljesen függetlenül is. Aztán ha ez megvan akkor ráérsz újra gondolni a dolgaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!