Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok depressziós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok depressziós, amióta olvasom ezt a kategóriát?

Figyelt kérdés

Nem éppen jól kinéző srácként egy ideig azért jártam ide, hogy motivációt gyűjtsek, mert hátha jön egy reménysugár, hogy még nekem is lenne bármi esélyem az élet bármely területén, itt éppen ugye a nőkkel kapcsolatosan. Nos, ez nem így lett, csak a negatív példákat olvasom itt, mindenkinek az arcába lapátolja az élet a... bélsarat, és soha egyetlen pozitív, biztató, reménykeltő sztorival nem találkoztam még ebben a témakörben. Én alapból szorongásos depresszióval és szociális fóbiával vagyok felvértezve, mint élet elleni fegyver, de ez a sok lehangoló tapasztalat még okvetlenül kellett az önbizalmamnak.

Más is van így ezzel?

2016. márc. 9. 23:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogy az érzékenyebb férfiak közül sokan lelkileg tönkremennek attól, hogy ha legfőbb célként egy barátnő megszerzését tartják fontosnak, és ez nem sikerül nekik, ahogy telnek az évek. Fel kéne már nőni, nem az fog boldoggá tenni, hogy van valakid, hanem az, hogy hasznosan töltöd az idődet, tanulsz új dolgokat, sikerélményed van bennük és pozitív a kisugárzásod!

Nekem már évek óta nincs barátnőm, és? Semennyire nem zavar, élem az életem, jó a hangulatom, és azok, akiknek igazán fontos vagyok, mindig számíthatnak rám, és fordítva. Ha senkire se tudnék támaszkodni, akkor se lennék magam alatt, egyedül is tudok jó döntéseket hozni. Verd ki a fejedből, hogy csak úgy jön el számodra a boldogság, ha párkapcsolatod lesz, kezdj el élni! Ha esetleg találsz számodra szimpatikus lányt, és neki is bejönnek a belső tulajdonságaid, akkor úgyis összejöttök. De ha erőlteted, vagy olyannal jössz össze, aki nem illik hozzád, annak semmi értelme.

2016. márc. 10. 00:14
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanígy vagyok, nem mintha nekem a kinézetem gondot okozna, de mégsem találok megfelelő partnert.

Elkezdtem feljárni ide, hogy kibogozzam a szálakat, feltettem pár kérdést is, bár inkább csak válaszolgatni szoktam mostanában már. De ugyanaz a meglátásom mint neked, hogy inkább csak depresszív gondolatai lesznek az embernek, az itt olvasottaktól. Szó szerint elkezdi az ember magával elhitetni, hogy mindenki egy állat, senki sem gondolkozik normálisan, mert ami itt megy néha az már hihetetlen.

Aztán kimész az életbe és hopp, mégsem minden olyan mint a gyakorin leírják. Úgyhogy felesleges erre alapoznod amit itt írnak... Nem akarok senkit megsérteni mert van kivétel, de ez itt(meg az egész net úgy álltalában) az alja emberek gyűjtőhelye, sokszor ezt érzem. A trollkodókról már nem is beszélve.

Legjobb lesz innen szépen elszokni.

Lassan már érik nálam a dolog.

2016. márc. 10. 01:40
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Engem meg idegesít a sok életképtelen farok itt!

Régebben voltak értelmes kérdések, manapság meg csak a sok lúzer sír itt!

2016. márc. 10. 07:27
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

Én sem írok már olyan gyakran ebben az alkategóriában.

Régebben buzgott bennem a segítő szándék, sok segítő kommentet írtam.

Lehurrogást, piszkálódást, hazugnak beállítást, bunkó üzeneteket kaptam cserébe.

Az itteni niceguy lúzereknek nem lehet megmagyarázni, hogy olyan nincs, hogy mindenki szembejön az autópályán.

Összeálltak itt, mint a kosz a sarokban, és egymásnak hisztiznek, hogy mindennőakigyurtpénzesthajtja.

Ne legyél ilyen.

Spuri!

2016. márc. 10. 08:11
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Én azért írok egy pozitív példát, hátha ez motivál téged egy kicsit, habár többnyire valóban lepontozzák az értelmes válaszokat.

Szépnek, csinosnak mondott lány vagyok, soha nem volt gondom a pasizással. A barátom nem volt túl sikeres a nők terén (nem értem, hogy miért), a leghosszabb kapcsolata 3 hónap volt, meg is csalták, kikosarazták, köztük voltam én is. 4 és fél éven keresztül udvarolgatott néha, de mindig lekoptattam (irtó hülye voltam), közben csalódtam én is sokat és végül, mikor tavaly elhívott randizni, igent mondtam. Úgy beleestem, mint vak ló a gödörbe, életemben először. Azért, mert kedves, figyelmes, vicces, szeretetreméltó és számomra ő a leggyönyörűbb férfi a világon. A másik felemet találtam meg benne, akit mindig is kerestem. Ő nem adta fel, nem siránkozott, nem sajnáltatta magát, nem változott meg azért, mert "fuj gonosz nők, csak a pénz meg az izmok kellenek nekik". Ha nem olyan lányt keresel, akinek tényleg ezek a fontosak (mert van elég sok ilyen, nem tagadom), hanem egy olyat, akivel tényleg jól érzed magadat és elfogad téged, akkor lesz sikered. :)

2016. márc. 10. 08:25
 16/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Kemény is az élet lol. Az itteni nőgyűlölő, besavanyodott srácocskák mellett meg se hallgatják a nők válaszát. Szóval lehet ám hozzád hasonlóktól kérdezgetni, milyenek a nők, mit akarnak, a válasz az lesz, hogy mind hülyék vagyunk, meg buták, meg a pénz kell nekünk, meg az izom. Ehelyett, szerintem mi lenne (csak egy óvatos tipp), ha olyanoktól kérdeznél a nőkről, akik tudnak is a nőkkel bánni, akik jól is bánnak a nőkkel, vagy ne adj isten maguktól a nőktől? lol
2016. márc. 10. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Onlány, szarj rá hogy ki mit reagál, mindig írd a saját véleményedet. Más véleményét leírja más. Ha két ember ugyanazt gondolja, az egyik felesleges. És még hasonló kózhelyek. :)
2016. márc. 10. 10:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Olvass egy kis vegyes véleményt is erről a dologról: Nekem szintén nem jól kinéző férfiként voltak negatív és pozitív élményeim is nőkkel kapcsolatosan. Volt rá példa, hogy le rondáztak,elküldtek anyukámba nem is egyszer, olyan is volt, hogy bejöttem csajoknak. Innen már csak azért sem érdemes motivációt gyűjteni, mert ha beindul a nőgyűlölet,akkor mindenki csak a negatív tapasztalatait írja le,a pozitív dolgokat, még ha kicsik is, azt valahogy elfejetik leírni, én is sokszor csináltam ezt, nyomtam rendesen a nőgyűlölő szöveget.
2016. márc. 10. 12:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha elhiszel mindent amit leírnak, anélkül hogy mérlegelnéd, hogy tényleg igaz-e, akkor le fog húzni minden válasz. Itt most már divat lett a panaszkodás és önsajnálat, addig is olyan mintha tennének valamit hogy megoldódjon. A lényeg kérdező, hogy rengeteg pozitív példa is van, hogy nem csak a külső számít. Az egyik legjobb barátnőm gyönyörű csajszi, de önbizalomhiánya van. A jóképű srácokat megnézi ugyan, de ennek ellenére mindig olyan barátja volt aki belsőre fogta meg és nem külsőre. :)
2016. márc. 10. 12:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem a jó helyre jöttél motivációt gyűjteni, szegényem :D

Nézd, ez egy internetes fórum. Nem a valóságot mutatja. A felhasználók a társadalom egy szeletét képviselik nagyrészt, nem a teljes spektrumot. Az itteniek nem úgy viselkednek, mint a való életben. Sokan itt élik ki magukat, kivetítik a többiekre a vélt vagy valós sérelmeiket, vagy lehurrognak, fröcsögnek, mert a való életben túl passzív-agresszívak véleményt vállalni.

Engem nem zavar ez, ennél sokkal "keményebb" fórumokon tanultam meg, hogy hogy kell kiszűrni az értékes információt a mocsokból.

Szóval ne vedd komolyan, amit itt olvasol, vagy legalábbis kezeld maximális fenntartásokal. Inkább saját magadon dolgozz, hogy legyőzd a gátlásaidat és meg tudj nyílni.

2016. márc. 10. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!