Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feljelentsem a Hervist, amiért kivezettek az áruházból? Pedig én csak depressziós vagyok, mert nem kellek a nőknek! (? )

Figyelt kérdés

Az árkádban voltam pesten, egy melegitőt akartam venni, de csak kóvályogtam lajhár tempóban, mint aki be van szivva.

Néztem ki a fejemből, és csak az járt a fejemben, hogy 26 éves vagyok, és évek óta küszködöm, hogy kelljek a nőknek, de semmi fejlődés, mert még mindig ugyanugy csak a ronda nőknek kellek, de az is csak ugy jön össze, hogy kb minden nap ezzel foglalkozom szabadidőmben, hogy nőknek irkálok, meg bulikban is odamentem már kismillió nőknek, de mindig csak az aljább nők voltak fogékonyak.

és én meg unom.

na mindegy, szal megkért a szeku a hervisben, hogy hagyjam el az áruházat.

nem akartam tulságosan erre sem reagálni, mert még a végén ki tudja pánikrohamom lesz egyszer, aztán mehetek a fogdába. :(

Egyébként volt már olyan is, hogy instantba nem engedett be a szeku, mondván, hogy "gyanus a fejem"

akkor is ugyanez volt, csak akkor részegen kovályogtam üveges tekintettel az utcákon este.

2015. dec. 13. 15:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
inkább egy pszichiátert keress fel
2015. dec. 13. 15:49
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Te figyu... ha ennyire ijesztő a kisugárzásod, akkor miért csodálkozol azon, hogy nem kellesz a nőknek?
2015. dec. 13. 15:55
 3/32 A kérdező kommentje:

na várjunk, fontos a sorrend:

megszületsz csunyának --> nem kellesz a nőknek ---> ijesztő lesz a kisugárzásod

2015. dec. 13. 15:56
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt már szakember közreműködése szükséges.
2015. dec. 13. 15:58
 5/32 A kérdező kommentje:
szerintem ha egy nap ugy ébrednék fel, hogy jól nézek ki, akkor bemennék a városba, odamennék nőkhöz, látnám, hogy kellek nekik, és minden meg is oldódna
2015. dec. 13. 15:58
 6/32 anonim ***** válasza:
30%

tezsvirem, én még a ronda gárdzsiknak se kellek annyira ronda vagyok. :D Már undorodva szólnak hozzám azok is, akik igénytelenek, kenyeret lehetne kenni a hajukról annyira zsíros. :D

Amúgy meg nem a külső, hanem a belső értékek számítanak jobb helyeken, bár ebben a felszínes rothadó világban sajnos nem, vagy csak nekem nem sikerült még megtalálni ezeket a "jobb helyeket.". :D

2015. dec. 13. 16:02
 7/32 anonim ***** válasza:
"megszületsz csunyának" - minden újszülött aranyos, én még egy csúnyát sem láttam. :-)
2015. dec. 13. 16:27
 8/32 anonim ***** válasza:
73%
Ezért simán feljelentheted az áruházat az egyenlő bánásmód hatóságnál, mivel nem csináltál semmit, nem zavarhatnak ki...
2015. dec. 13. 16:36
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Az EBH-nál esetleg szólhatsz, de javasolnék egy pszichológust is, mert előbb-utóbb nagyobb baj lehet az ilyen ténfergésből (pl. elütnek, rosszul lépsz a lépcsőn és legurulsz...).
2015. dec. 13. 16:49
 10/32 A kérdező kommentje:
nem lenne baj, ha kellenék nem ronda nőknek is
2015. dec. 13. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!