Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feljelentsem a Hervist, amiért kivezettek az áruházból? Pedig én csak depressziós vagyok, mert nem kellek a nőknek! (? )

Figyelt kérdés

Az árkádban voltam pesten, egy melegitőt akartam venni, de csak kóvályogtam lajhár tempóban, mint aki be van szivva.

Néztem ki a fejemből, és csak az járt a fejemben, hogy 26 éves vagyok, és évek óta küszködöm, hogy kelljek a nőknek, de semmi fejlődés, mert még mindig ugyanugy csak a ronda nőknek kellek, de az is csak ugy jön össze, hogy kb minden nap ezzel foglalkozom szabadidőmben, hogy nőknek irkálok, meg bulikban is odamentem már kismillió nőknek, de mindig csak az aljább nők voltak fogékonyak.

és én meg unom.

na mindegy, szal megkért a szeku a hervisben, hogy hagyjam el az áruházat.

nem akartam tulságosan erre sem reagálni, mert még a végén ki tudja pánikrohamom lesz egyszer, aztán mehetek a fogdába. :(

Egyébként volt már olyan is, hogy instantba nem engedett be a szeku, mondván, hogy "gyanus a fejem"

akkor is ugyanez volt, csak akkor részegen kovályogtam üveges tekintettel az utcákon este.

2015. dec. 13. 15:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Woody Allen ha csak egy sima bérelszámoló lenne vagy a kocka a sarokról akkor tuti nem kellene senkinek.

2016. jan. 4. 11:55
 22/32 anonim ***** válasza:

"megszületsz csunyának --> nem kellesz a nőknek ---> ijesztő lesz a kisugárzásod"

pontosan így van. sokan összekeverik az okot, és az okozatot. nem azért nem kellünk a nőknek, mert rossz a kisugárzásunk, hanem azért rossz mert nem kellünk nekik.

2016. jan. 4. 15:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése,szerintem előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját.
2016. jan. 4. 16:41
 24/32 A kérdező kommentje:
jaj egyemmeg a kis álomvilágban élő kis üntyüprüngyőkét
2016. jan. 4. 17:17
 25/32 anonim ***** válasza:
Na ha így állsz hozzá akkor persze hogy nem lesz
2016. jan. 4. 17:51
 26/32 anonim ***** válasza:
Aztán ugyan miért kellenél egy jó nőnek, amikor neked se kellenek a ronda nők, persze,hogy nekik se kellesz.Ha olyan kinézeted, kisugárzásod van,hogy még egy áruházban is kinéznek (ami azért már durva), akkor szerintem örülhetsz ha egyáltalán találsz bárkit is, nemhogy még válogass. Am is miért ennyire a kinézetre helyezed a hangsúlyt?
2016. jan. 5. 12:44
 27/32 A kérdező kommentje:

már megint kezdi...

NEM JÓ NŐ KELL HANEM NEM RONDA :D

azért nagy a különbség

2016. jan. 5. 13:00
 28/32 anonim ***** válasza:
Szóval akkor normális, átlagos nők kellenének. Oké de te az se vagy ha még egy áruházból is kiküldenek, furcsa vagy és pszichésen is beteg. Egy jó orvos kéne elsőnek nem egy nő.
2016. jan. 5. 13:10
 29/32 A kérdező kommentje:
bezzeg ha egy nő agybeteg és ronda attól még dughat átlagos pasikkal
2016. jan. 5. 13:50
 30/32 anonim ***** válasza:

"megszületsz csunyának --> nem kellesz a nőknek ---> ijesztő lesz a kisugárzásod"

megszületsz csúnyának --> változtatsz a külsődön és amin nem tudsz, azt elfogadod --> megbékélsz önmagaddal --> jobb lesz a kisugárzásod --> egyből felfigyelnek rád a nők (kezdeményezni persze ennek ellenére sem árt)

2016. jan. 5. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!