Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelentsem a Hervist, amiért kivezettek az áruházból? Pedig én csak depressziós vagyok, mert nem kellek a nőknek! (? )
Az árkádban voltam pesten, egy melegitőt akartam venni, de csak kóvályogtam lajhár tempóban, mint aki be van szivva.
Néztem ki a fejemből, és csak az járt a fejemben, hogy 26 éves vagyok, és évek óta küszködöm, hogy kelljek a nőknek, de semmi fejlődés, mert még mindig ugyanugy csak a ronda nőknek kellek, de az is csak ugy jön össze, hogy kb minden nap ezzel foglalkozom szabadidőmben, hogy nőknek irkálok, meg bulikban is odamentem már kismillió nőknek, de mindig csak az aljább nők voltak fogékonyak.
és én meg unom.
na mindegy, szal megkért a szeku a hervisben, hogy hagyjam el az áruházat.
nem akartam tulságosan erre sem reagálni, mert még a végén ki tudja pánikrohamom lesz egyszer, aztán mehetek a fogdába. :(
Egyébként volt már olyan is, hogy instantba nem engedett be a szeku, mondván, hogy "gyanus a fejem"
akkor is ugyanez volt, csak akkor részegen kovályogtam üveges tekintettel az utcákon este.
Woody Allen ha csak egy sima bérelszámoló lenne vagy a kocka a sarokról akkor tuti nem kellene senkinek.
"megszületsz csunyának --> nem kellesz a nőknek ---> ijesztő lesz a kisugárzásod"
pontosan így van. sokan összekeverik az okot, és az okozatot. nem azért nem kellünk a nőknek, mert rossz a kisugárzásunk, hanem azért rossz mert nem kellünk nekik.
már megint kezdi...
NEM JÓ NŐ KELL HANEM NEM RONDA :D
azért nagy a különbség
"megszületsz csunyának --> nem kellesz a nőknek ---> ijesztő lesz a kisugárzásod"
megszületsz csúnyának --> változtatsz a külsődön és amin nem tudsz, azt elfogadod --> megbékélsz önmagaddal --> jobb lesz a kisugárzásod --> egyből felfigyelnek rád a nők (kezdeményezni persze ennek ellenére sem árt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!