Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelentsem a Hervist, amiért kivezettek az áruházból? Pedig én csak depressziós vagyok, mert nem kellek a nőknek! (? )
Az árkádban voltam pesten, egy melegitőt akartam venni, de csak kóvályogtam lajhár tempóban, mint aki be van szivva.
Néztem ki a fejemből, és csak az járt a fejemben, hogy 26 éves vagyok, és évek óta küszködöm, hogy kelljek a nőknek, de semmi fejlődés, mert még mindig ugyanugy csak a ronda nőknek kellek, de az is csak ugy jön össze, hogy kb minden nap ezzel foglalkozom szabadidőmben, hogy nőknek irkálok, meg bulikban is odamentem már kismillió nőknek, de mindig csak az aljább nők voltak fogékonyak.
és én meg unom.
na mindegy, szal megkért a szeku a hervisben, hogy hagyjam el az áruházat.
nem akartam tulságosan erre sem reagálni, mert még a végén ki tudja pánikrohamom lesz egyszer, aztán mehetek a fogdába. :(
Egyébként volt már olyan is, hogy instantba nem engedett be a szeku, mondván, hogy "gyanus a fejem"
akkor is ugyanez volt, csak akkor részegen kovályogtam üveges tekintettel az utcákon este.
"Pedig én csak depressziós vagyok" - akkor fordulj szakemberhez, ne várd el, hogy az egész világ tolerálja az állapotodat.
Ez olyan, minta influenzásan mennél közösségbe. A depresszió egy beszűkült tudatállapot, amikor észre sem veszed, hogyan hatsz másokra. Lehet, hogy ténfergésed közben nekimentél pár embernek, vagy akaratlan beszólogattál nekik, ilyenkor igenis joga van eldönteni az üzletnek, hogy a többi vásárló érdekében téged elküld.
Attól, hogy van egy problémád, nincs jogod elvárni, hogy a világ alkalmazkodjon hozzád. Jogod van viszont kezelni a problémádat!
A helyedben én nem egy áruházban moralizálnék önmagam értéktelen vagy értékes tulajdonságairól.
Amennyiben valóban depresszió nevű betegségben szenvedsz azt biztosan nem a tömegben célszerű kúrálgatnod.
jaj hát én boldogan elmennék táppénzre pár honapra ezzel a dologgal
de sajnos ki kell mennem néha emberek közé...és hétvégén vagyok szabad, akkor sokan vannak a boltokban.
pedig legszivesebben akkor járnék, mikor pangás van.
Üdv Sorstárs :)
Engem rablónak meg bűnözőnek néznek, de nem ezért hanem a csóróság miatti ötözködésem (nagyzsebes kabát, szakadár táska, bakancs stb.)
másfél évig jártam pszichologushoz egyetemen...továbbküldött kórházba, ott felirtak gyógyszert, majdnem összeestem az utcán a mellékhatásoktól...abbahagytam
jött a személyiségfejlesztési cuccok használata.
minimális sikereket értem el azzal is.
és igen, vállalom, hogy rossz a személyiségem, nekem ez jutott.
nincs önbizalmam, de értékem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!