Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félek egy lánytól csak azért mert nagyon csinos és gyönyörű és tudom azt, hogy azért van ez az érzésem mert nem vagyunk egy világ?
Nem unod mindig ugyanazt feltenni, te gyáva nyuszi alak???
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Persze, hogy nem írtad ki, csak 0,259782 % a valószínűsége annak, hogy a két kérdés szinte megegyezően ugyanúgy kezdődik és dettó ugyanaz az értelme. :D
Itt az embereket miért veszed h..lyére?
Miért vagy egy hazug alak is? Hisz hazudsz, ez nyilvánvaló.
Gondolj arra, hogy egy ilyen lany mennyire maganyos lehet. Sok baratnö irigykedik ra, olyan adottsagok miatt, amiröl nem tehet es a legtöbb fiu nem is mer kezdemenyezni.
Bizd csak öra a döntest, hogy kevesnek talal -e! Deritsd ki! Meg mindig jobb a bator vesztesseg, mint a bizonytalansag, hogy mi lett volna, ha? Kb. millioszor leirtak meg itt is: Mit veszithetnel?
Nem tudom hány éves vagy, de azt javaslom menj oda hozzá vagy úgy jársz mint én 30 évesen se lesz csajod és itt fogsz továbbra is nyafogni. Sajnos én kicsit későn ébredtem rá :))... de keményen nekilendültem, oda megyek bármi legyen is a végeredmény.
Gondol bele mennyi esélyt szalasztasz el, ha nem másra minden egyes ilyen alkalom legalább gyakorlásra jó, hogy nőkkel kommunikálj. Előbb utóbb belerázódsz de ehhez gyakorlás kell, a gyakorláshoz meg tettek, úgy hogy most kezd el, ne várj vele egy csöppesem.
Kérdező!
Tanmese: volt a munkahelyemen egy rendszergazda faszi. Középmagas, átlagnál túlsúlyosabb, de jó fej, segítőkész, tájékozott és okos. És volt egy magas, topmodell alkatú szőke közgazdásznő.
A pasi egyszer azt mondta magának: "Merjünk nagyon álmodni."
Úgy is tett.
Hét éve a felesége a nő. (Tudom, hogy volt, mert a pasi a legjobb barátom. Kb. úgy dilemmázott, mint te, aztán egyszer csak úgy döntött, hogy ő merni fog nagyot álmodni.)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!