Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyat, hogy ronda, kövér, idősödő, csóró pasinak gyönyörű fiatal és csinos barátnője van?
azt olvastam, hogy büdösödő.
Nem, nem ismerek ilyet.
ha a csóró helyére gazdagot írsz, na olyantot már láttam.
Pacsi!
Én ismertem egy ilyesmi párt, habár a csaj nem egy gyönyörű bombázó, de elég csinos. A pasi nem kövér, pont hogy inkább egy csontváz, de van köztük 20-25 év, elég ronda és egy gyárban betanított munkás, úgyhogy nem keresi magát halálra. A csaj viszont nem teljesen százas, elég rossz gyerekkora volt, ami rendesen meglátszik a viselkedésén, normális pasi nem viselné el sokáig. Gyakran leissza magát a sárga földig, olyankor meg agresszív, visít, volt hogy nekiment az egyik ex pasijának is.
Panelban egy szinten laktunk velük, úgyhogy elég sokszor hallhattuk milyen jelenetet tud rendezni, de józanul is voltak fura dolgai. Párszor rá is hívták már a zsarukat. Mi szerencsére már máshol lakunk, de volt szomszédoktól hallottam, hogy még mindig együtt vannak. Nekem furább, hogy a pasi kitart a csaj mellett, csak mert jól néz ki. Hiába csinos és fiatal, ha a zárt osztályon lenne a helye.
2 ilyet is ismerek, 16 évesen fogták meg a lányokat, azóta 10 év telt el és együtt vannak.
20 év korkülönbség mindkettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!