Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félek egy lánytól csak azért mert nagyon csinos és gyönyörű és tudom azt, hogy azért van ez az érzésem mert nem vagyunk egy világ?
Nincs értelme odamenni, Kérdező, előre borítékolom, mi lesz a válasza, már ha egyáltalán figyelemre méltat. Abból meg soha senki nem profitált még, ha feszt is csak elutasításokat kap.
Nem értem ám: mi szükséged van barátnőre? Rövidtávon és hosszútávon is csak a baj van vele, a végén amikor szakítotok, rájössz, mennyi minden hasznosabb, jövedelmezőbb dologra is fordíthattad volna az idődet meg az energiádat! A legjobb megoldás, ha hagyod a csajozást a 3,14csába és boldog leszel szingliként. Ha nekem sikerült, neked is 100% hogy menni fog!
Kérdező, a nők döntő többsége a jó külsőre és a pénzre megy. Akkor is, ha letagadják. A nagy kérdés tehát az: rendelkezel-e valamelyikkel a kettő közül?
1: Ha igen, akkor a nők maguk fognak nálad kezdeményezni, neked semmit nem kell tenned.
2: Ha pedig nem, akkor csinálhatsz te bármit, a fejed tetején is ugrálhatsz egész nap, akkor sem fogsz kelleni senkinek.
Szóval ennek tudatában csajozz...
Az utolsó válaszadó remekül leírta a lényeget, zöld pacsit kapott! A párkapcsolatokban semmi jó nincs, nem ér annyit egyik se, amennyit kínlódni kell vele, szerintem hanyagold őket, te csinálsz jobb vásárt!
A társfüggő ideggyenge kismókusok jöhetnek engem is lepontozni, szeretem látni ha igazam van. Beismerni úgysem fogják, mert az ugye derogál.
Ha ekkora a különbség köztetek, Kérdező, nincs értelme próbálkozni. Gazdagabb leszel egy jó nagy elutasítással, és ugyanott vagy, ahonnét elindultál, csak épp az önbecslésed a béka segge alatt lesz.
Ha a lánynak annyira bejönnél, már kezdeményezett volna nálad ő. Ha nem tette meg, akkor veszett fejsze nyele, csinálhatsz akármit, nem fogsz kelleni neki.
"Nem unod mindig ugyanazt feltenni, te gyáva nyuszi alak???"
Ha nem tetszik, ne olvasd, pajtikám. Kaptad a mínuszt.
"Itt az embereket miért veszed h..lyére?
Miért vagy egy hazug alak is? Hisz hazudsz, ez nyilvánvaló."
Már megint te? Mit fájsz itt?
Semmi közöd ahhoz, ki mennyi és milyen kérdést írhat ki. Ne rontsd itt a levegőt, eredj át mondjuk az Ezotéria kategóriába, a többi elmeháborodott közé. Újból kaptad a mínuszt.
"Nem, kérdező, a fő gond az, hogy nem látsz ki a saját fejedből, és ezzel a lendülettel meg is akadályozod saját magadat abban, hogy képes legyél általában véve bármely másik emberrel egy valódi, kétoldalú kapcsolat kialakítására."
A kérdezőnek van annyi esze, hogy elkerüljön egy biztos pofáraesést. Amúgymeg egyenjogúság van, a nők is nyugodtan kezdeményezhetnek.
"Gondol bele mennyi esélyt szalasztasz el, ha nem másra minden egyes ilyen alkalom legalább gyakorlásra jó, hogy nőkkel kommunikálj. "
Az megvan ugye, hogy ő barátnőt szeretne, nem bájcsevegni mindenféle nővel, és "gyakorolni"?
Időpocsékolásra ez kiváló, másra nemigen.
Lehet, hogy elszalaszt pár esélyt, viszont még mindig jobb, mintha folyamat elutasításokat kapna. Akkor meg az lenne a bajotok, hogy mit szidja a nőket...
"A pasi egyszer azt mondta magának: "Merjünk nagyon álmodni."
Úgy is tett."
Egy a gond: sajnos nem ez az átlag.
Gondolom ha a Kérdező visszajön a pofáraesése után panaszkodni, te majd megvigasztalod...elvégre a te "jótanácsodat" követte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!