Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megdugtam, majd ő közölte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam, majd ő közölte velem, hogy ő csak ennyit akart. Normális ez a világ?

Figyelt kérdés

Férfi létemre azt hittem lepetézek.

Randizgatok egy csajjal, állandóan a nyakamon lógott, minden nap hívogatott. Terveit, az életét is felvázolta, nekem nagyon szimpatikusnak tűnt. Szeret szó is elhangzott már a szájából, ami nekem túl gyors, de mindegy. Mint egy 20 éves szerelmes kis csaj, úgy viselkedett. Majd tegnap este felhívott magához, nagyon jó volt az este, közös fürdőzés, szex, és minden egyéb :).

Reggel elaludtam, így elrohantam, furcsa is volt hogy délelőtt nem hívott, gondoltam biztos megsértődött. Most munka után beugrottam hozzá, erre közölte hogy ő csak ennyit akart, és többet nem. Elmondta hogy szép volt jó volt, de nem akar senkitől sem komolyat, és tőlem sem akart, csak tudta hogy úgy sem dugnám meg ha csak úgy szétteszi...

Többször is elélvezett, ráadásul nem egy menet volt szóval szó sincs arról, hogy béna lettem volna... Jó pasi vagyok, szóval a viselkedése normális volt. De gyakorlatilag most tényleg eljutottunk oda, hogy azt csinálják velem a nők, amit annak idején én velük?

Mi a túró van ezzel a világgal? :D

Járt már valaki így?

Így estére már csak nevetek a dolgon, de hirtelen nem is tudtam hova rakni magamban.

2018. jan. 19. 20:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
46%

Normális. Ennyit akart, bár ezt illett volna máshogy tálalni. Csak ugye ő sem tud férfi aggyal gondolkodni ahogy mi sem női aggyal.

Száma?

2018. jan. 19. 20:55
 2/30 anonim ***** válasza:
88%

Sajnálom, de vszeg nem vagy mégsem olyan jó, és sokat fel mernék rá tenni, hogy halvány fogalmad nincs, hogy mikor van orgazmusa egy nőnek.

Ha annyira jó lett volna, akkor legalább több szexet akarna.

Nem vagy jó pasi.

2018. jan. 19. 20:59
 3/30 A kérdező kommentje:
Akarna több szexet, csak én meg baromira nem vagyok erre kíváncsi. Megy az idő, és szeretnék inkább komolyat, családot. Úgyhogy a monitor mögül pont ne írj le egy 18 éves hülye gyereknek, aki nem tudja mikor mit csinál. Jót csináltam neki, nem vagyok béna. Pont.
2018. jan. 19. 21:08
 4/30 anonim ***** válasza:
35%

Neki ennyi pont elég volt belőled.

Amúgy nekem az ilyen nőkből is elég szokott lenni bőven max. egy együtt töltött éjszaka. Amikor ismerkedéskor a terveiket, világképeiket, szemléletüket ecsetelik, akkor szoktam magamban jó nagyokat röhögni.

2018. jan. 19. 21:16
 5/30 anonim ***** válasza:
91%

"állandóan a nyakamon lógott, minden nap hívogatott. Terveit, az életét is felvázolta, nekem nagyon szimpatikusnak tűnt. Szeret szó is elhangzott már a szájából, ami nekem túl gyors, de mindegy."

akkor mégsem mindegy.. mert ezért fektetted meg, és naiv módon elhitted, hogy nem csak szexre kellesz neki. hát így jártál hapsikám. :D

szerintem fogd fel úgy, hogy dugtál egy jót. az meg, hogy milyen világot élünk..? most komolyan.. a nőknek miért ne szabadna szexre használni a férfiakat? tiltja az etikai kódex, vagy mi? :D mitől ne lenne normális az a világ amibe előfordul az ilyen? mi az, hogy normális? azért ne lenne normális mert más mint eddig? és? a változás állandó. :)

2018. jan. 19. 21:17
 6/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a hapsikád..
2018. jan. 19. 21:23
 7/30 A kérdező kommentje:

Mint leírtam, nekem ez az egész túl gyors volt. Csalódtam már eleget szóval semmilyen érzéseket nem tápláltam felé, szerencsére. Akkor lett volna pofára esés. Talán a 4. randi lehetett, úgyhogy erről ennyit.

Nekem idő kell ahhoz hogy valakihez picit is tudjak kötődni, ez még közelében sem volt semminek. Úgyhogy lényegében nem jártam sehogy, csak dugtam egyet egy buta pi.ával, és a elraboltak az életemből 4 estét. :) Ja, így jártam. :)

2018. jan. 19. 21:25
 8/30 anonim ***** válasza:
33%

Legyel a szexualis jatekszerem. :D

N

2018. jan. 19. 21:26
 9/30 anonim ***** válasza:
85%
Tök gáz olvasni, ahogy pasi létedre picsogsz :D
2018. jan. 19. 21:38
 10/30 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy ha valaki már az ismerkedés elején “szeretlekezik”, azt hogy is lehetne komolyan venni? Meg nő létére ne ő hívogasson már folyton...olyan fura ilyet olvasni, nekem soha eszembe nem jutna így nyomulni. Talán ezt hívják tartásnak.
2018. jan. 19. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!