Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megdugtam, majd ő közölte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam, majd ő közölte velem, hogy ő csak ennyit akart. Normális ez a világ?

Figyelt kérdés

Férfi létemre azt hittem lepetézek.

Randizgatok egy csajjal, állandóan a nyakamon lógott, minden nap hívogatott. Terveit, az életét is felvázolta, nekem nagyon szimpatikusnak tűnt. Szeret szó is elhangzott már a szájából, ami nekem túl gyors, de mindegy. Mint egy 20 éves szerelmes kis csaj, úgy viselkedett. Majd tegnap este felhívott magához, nagyon jó volt az este, közös fürdőzés, szex, és minden egyéb :).

Reggel elaludtam, így elrohantam, furcsa is volt hogy délelőtt nem hívott, gondoltam biztos megsértődött. Most munka után beugrottam hozzá, erre közölte hogy ő csak ennyit akart, és többet nem. Elmondta hogy szép volt jó volt, de nem akar senkitől sem komolyat, és tőlem sem akart, csak tudta hogy úgy sem dugnám meg ha csak úgy szétteszi...

Többször is elélvezett, ráadásul nem egy menet volt szóval szó sincs arról, hogy béna lettem volna... Jó pasi vagyok, szóval a viselkedése normális volt. De gyakorlatilag most tényleg eljutottunk oda, hogy azt csinálják velem a nők, amit annak idején én velük?

Mi a túró van ezzel a világgal? :D

Járt már valaki így?

Így estére már csak nevetek a dolgon, de hirtelen nem is tudtam hova rakni magamban.

2018. jan. 19. 20:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%

Fogadd el.

OFF:

De ugyanígy a nők is fogadják el ha csak szexre kellenek egy hapsinak. Csak mert az nem fair hogy ha egy pasi jár így akkor nyugtázzuk hogy rossz az ágyban míg ha egy nőt dobnak szex után, akkor pedig sajnáljuk.

Mindkét félnek ugyanannyi joga van kidobni a másikat.

2018. jan. 19. 21:45
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Van ilyen. Én is randiztam egy sráccal annak idején, majd az első csók után nem kerestem. Aztán jött, hogy megkaptam, amit akartam, és már nem is érdekel? Nos erre annyit tudtam mondani, hogy pontosan ez történt.

A háttérről annyit, hogy másba voltam szerelmes, őt akartam elfelejteni, a fent említett srác helyes volt, jó kiállású, régóta ismertem, bár csak felületesen. Gondoltam úgysem veszi magára, no meg nem kicsit vonzó, hátha picit eltereli a figyelmem. Végig olyanokat ecsetelt, hogy milyen szarok a nők, lekezelő, kiábrándító volt. Így ennyi több, mint elég volt belőle, csak még jobban vágytam vissza exemhez. A csók is csak azért volt, hogy hátha ha másra használja a száját a beszéden kívül, beindít. Kicsit sem. Nem hiszem, hogy nagyon megviselte volna, bár azóta nem áll szóba velem, amit meg is értek. Nem vagyok büszke erre, szerencsére túl is vagyok azon az időszakon már nagyon régóta, és boldog kapcsolatban élek.

Szerintem sokaknak akad ilyen nem túl tiszta időszaka. Majd találsz valakit, és ő is.

2018. jan. 19. 21:54
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

Manipulált téged, átvert. Tanulj belőle, figyelj a vörös zászlókra("állandóan a nyakamon lógott, minden nap hívogatott.", "Terveit, az életét is felvázolta"," Szeret szó is elhangzott", "nekem túl gyors") és legközelebb ne éld bele magad.

" azt csinálják velem a nők, amit annak idején én velük?"

Akkor meg én sem értem mit sírsz. Kettős mérce gerinctelen és szánalmas dolog.

2018. jan. 19. 22:00
 14/30 anonim ***** válasza:
25%

A kérdező régimódi... Én is... Teljesen meg tudom érteni.

Kihasználtak barátom! :D

Meg van fordulva minden. Lassan a nők fognak kezdeményezni, normális lesz ha ő végzi a férfi munkát... (most fognak jönni a feministák és lepontoznak :D )

Örülj hogy nem jutott el a dolog odáig hogy érzelmeid legyenek... Ment volna a hatalmi harc. Ami sehova nem vezet.

Szúúszá... Baratkozz meg a balf.sz világgal. :D

30(somindentlátott)F :D

2018. jan. 19. 22:00
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
Most mit vagy kiakadva? Csak neked szabad ilyent tenni?
2018. jan. 19. 22:16
 16/30 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy?
2018. jan. 19. 22:22
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

"Nem vagyok a hapsikád"

:DD egyem a szívét, hogy felvette :) cukipofa!

2018. jan. 19. 22:26
 18/30 anonim ***** válasza:
20%

Csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni... Mindenhol azt hallom, hogy a férfiak csak szexet akarnak, a nők pedig komolyat. Közben azt látom, hogy a legtöbb férfi ismerősöm komoly kapcsolatot akar és komolyra tervezni, a legtöbb nő meg élni akar, szexet akar, félrelép, szerelmet hazudik. Nem ítélek el senkit emiatt, nem is zavar, csak nekem kicsit olyan, mintha megfordultak volna a nemek.

Az elmúlt fél évben 5 lánnyal ismerkedtem meg, akik "szerelmesek" voltak belém, de igazából csak a törődés kellett nekik vagy a szex. Az egyiknél ráadásul kiderült, hogy pasija is van, a másik meg több sráccal is ugyanezt csinálta.

2018. jan. 19. 22:33
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

"De gyakorlatilag most tényleg eljutottunk oda, hogy azt csinálják velem a nők, amit annak idején én velük?"

Igen.

Amúgy erre a pillanatra vártam. Mikor egyrészt rajtam kívül végre más is tudja azt mondani, hogy nem csak egy nő olcsó a korai szexszel és a könnyen kaphatósággal, másrészt pedig végre leírhassam, amit a férfiak szoktak írni ilyenkor: tudod, az ember az mellett marad, aki érdekes, a többit csak kipróbálja. Ha az illető megfogja a másikat, nem csak megdugni akarja/dugni vele. Ha nem... Ez van.

2018. jan. 20. 07:01
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

"De gyakorlatilag most tényleg eljutottunk oda, hogy azt csinálják velem a nők, amit annak idején én velük? "

Karma. :) megérdemled.

2018. jan. 20. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!