Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megdugtam, majd ő közölte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam, majd ő közölte velem, hogy ő csak ennyit akart. Normális ez a világ?

Figyelt kérdés

Férfi létemre azt hittem lepetézek.

Randizgatok egy csajjal, állandóan a nyakamon lógott, minden nap hívogatott. Terveit, az életét is felvázolta, nekem nagyon szimpatikusnak tűnt. Szeret szó is elhangzott már a szájából, ami nekem túl gyors, de mindegy. Mint egy 20 éves szerelmes kis csaj, úgy viselkedett. Majd tegnap este felhívott magához, nagyon jó volt az este, közös fürdőzés, szex, és minden egyéb :).

Reggel elaludtam, így elrohantam, furcsa is volt hogy délelőtt nem hívott, gondoltam biztos megsértődött. Most munka után beugrottam hozzá, erre közölte hogy ő csak ennyit akart, és többet nem. Elmondta hogy szép volt jó volt, de nem akar senkitől sem komolyat, és tőlem sem akart, csak tudta hogy úgy sem dugnám meg ha csak úgy szétteszi...

Többször is elélvezett, ráadásul nem egy menet volt szóval szó sincs arról, hogy béna lettem volna... Jó pasi vagyok, szóval a viselkedése normális volt. De gyakorlatilag most tényleg eljutottunk oda, hogy azt csinálják velem a nők, amit annak idején én velük?

Mi a túró van ezzel a világgal? :D

Járt már valaki így?

Így estére már csak nevetek a dolgon, de hirtelen nem is tudtam hova rakni magamban.

2018. jan. 19. 20:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

Ez van. Egyre kevesebb nő akar gyereket, családot, mert mire szüljön ebbe a beteg világba. Arra, hogy két év múlva a pasi lelép egy másikkal, ő meg nevelheti egyedül? Ráadásul onnantól párkapcsolati téren is erős mínuszból indul. Ez meg így nettó szívás.

Úgyhogy sokkal egyszerűbb, ha laza szexkapcsolatot tart fenn, ahol nincs kötöttség, xaros alsógatya és nem kell pacalt főzni.

2018. jan. 20. 07:30
 22/30 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Amúgy, hány éves vagy, kérdező? :D
2018. jan. 20. 09:29
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
a 22 es egy kivancsi hölgy lesz,aki komoly lkapcsot akar...ne hagyd ki;)
2018. jan. 20. 09:47
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Úgy gondolom,ha a szex iszonyatosan jó egy pasival,akkor nem mondanék ilyet hogy csak a szexre kell,hanem játszom tovább azt amit elkezdtem,és magamban tartanám mit gondolok.Mivel ez a nő kimondta,valamilyen szinten lehet hogy bele akart mászni a lelki világodba,mert ilyet hallani nem kellemes.Játékból puncsolt neked össze-vissza,közben észrevehette a valódi jellemedet,ami elképzelhetően nem volt neki szimpatikus,így megérett benne hogy ezt kimondja,és visszavágjon.
2018. jan. 20. 09:57
 25/30 anonim ***** válasza:
# 23 Köszi, de kihagyom, már van. :D Csak érdekelne, hogy melyik korosztályhoz tartozik, hogy nem megy egyből a szexre.
2018. jan. 20. 10:09
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Pedig mennyivel jobban járt volna...

2018. jan. 20. 10:13
 27/30 anonim ***** válasza:
86%

Elkepzelheto, hogy megsem vagy akkora fonyeremeny, mint amilyennek hiszed magad. Elkepzelheto, hogy olyan vagy pasiban, mint azok a nok, akiket a ferfiak csak megdugni akarnak es ennek erdekeben meg az sz betus szot is bevetik.

Ha te ezt csinaltad a nokkel regen (?), amit most te megkaptal, akkor elkepzelheto, hogy nem vagy egy nagy ereny bajnoka. Mint ahogy az emlitett csaj sem az.

Ezek szerint megsem olyan beteg ez a vilag!

2018. jan. 20. 16:12
 28/30 anonim ***** válasza:
#12 Azért ez a te részedről sem volt szép dolog. Szerelmes vagy valaki másba, de randizgatsz és hülyítesz másokat. Ha csak szexelni akartál volna vele, akkor mondhattad volna azt neki. Tudod, fair play mindkét fél részéről.
2018. jan. 20. 16:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Kipróbált téged! Az is lehet te többet hiszel magadról mint ami vagy! Lehet nem dolgozott jól a kis kukacod. :)
2018. jan. 21. 10:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Visszakaptad a sorstól amit korábban te csináltál a nőkkel! Így jártál!
2022. febr. 6. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.