Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keresheti az exe tàrsasà...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresheti az exe tàrsasàgàt megint?

Figyelt kérdés
Volt egy remènytelen szerelmem bő màsfél évig. Novemberben megszakítottam vele a kapcsolatot, mert kiderült hogy tiszteletlen volt a családommal. Előttem volt egy nagyon fàjdalmas szakítása, abban a másfél évben minden nap azt kellett hallgatnom, hogy az exe mekkora szemétláda és hogy tönkretette az életét. Még akkor is ez volt a téma amikor velem összeveszett. Most mégis megtudtam h kibékültek és újra keresik egymás társaságát. Ez csak szerintem nagyon gáz?

2018. aug. 20. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neked? Nekem mindegy lenne a helyedben.. Nagy vonaluan kivánj minden szépet és jót és éld a sajáát életed. Ne másokéval foglalkozz, attól te nem leszel semmivel sem előrébb.
2018. aug. 20. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, csak szerinted gáz. Nyilván azért szidta, mert nem volt közömbös iránta.
2018. aug. 20. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért keresi az exét mert most is őt szereti. És ezért kellett neked is minden nap az exről hallanod. És ezért kellett volna akkor kidobnod őt. Most meg már nem foglalkozni vele.
2018. aug. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!