Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig tetszett egy férfi, kerestem a társaságát, foglalkoztam vele, érdeklődő voltam. Mindig felszívódtak, otthagytak, stb. Ugye ebből logikusan következik, hogy legközelebb tennem kell rá magasról?
vagy csak idiótákkal futottál össze, vagy addigra ráuntak arra, hogy hiába tepernek...vagy jött "jobb"...
23F
Mindig van jobb... Sajnos. És kevés férfiban van meg a tartás, és a hűség.. De arról meg neked kell tenned, h a férfi ne éljen a felkínálkozó lehetőséggel. Szerintem ne add fel! Van rendes férfi is, és azzal szemben meg nagyon rossz ötlet lenne felvállról venni a dolgokat, mert ő nem érdemli meg. Szerintem elsőre sose így fuss neki, csak figyelj a jelekre. Aztán majd látod hogy alakul, és annak fényében változtass a hozzáállásodon.
Sajnálom, h így jártál! És kitartás, menni fog!
Nem következik.
Akkor következhetne belôle bármi is, ha
1.) egyrészt elég nagy mintán folyt volna le a kísérlet ahhoz, hogy az statisztikailag reprezentatív legyen.
2.) Másrészt ha ugyanezekkel a srácokkal tudnánk olyan kísérletet csinálni, hogy megnézzük, hogy ha magasról tettél volna rájuk, akkor vajon összejött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!