Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálatok buktató egy flörtölés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok buktató egy flörtölés kezdetekor, hogyha a kiszemeltetek helyesírása borzasztó?

Figyelt kérdés
Persze nem vonatkozik ez azokra, akiknek ez a probléma a betegségükből fakad.
2018. aug. 3. 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Bukta, nem szeretem az unintelligens pasikat.
2018. aug. 3. 14:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Mivel én magam is hibázom olykor vagy akár sokszor is, pedig már hosszú évek óta írogatok hobbiból, így irreális elvárásaim nincsenek, csupán annyi, hogy egy elfogadható szintet érjen el az illető helyesírása.
2018. aug. 3. 15:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig, minden helyzetben (és minden nyelven, amelyiken írok), figyelek a helyesírásra. Egyedül akkor mosódik el, ha túl sokat iszom, de ez ritkán van. Viszont, még a legrészegebb pillanatomban is idegesít, ha nem vagyok képes leírni helyesen, amit szeretnék.

Volt olyan csajom, aki hihetetlenül igénytelenül írt, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy látványosan javul a dolog. Szakításunkkor derült ki, hogy csak nekem és miattam írt így, mivel azt gondolta, én biztos lenézem emiatt. Hozzáteszem, már rég leszoktam arról, hogy mások hibáit javítsam, illetve, győzködjem őket, szóval, én ennek a lánynak semmit nem mondtam.

Mindenesetre, kizárólag a helyesírás alapján nem ítélek el senkit (más kérdés, hogy utána megismerve, általában beigazolódnak a sztereotípiák), de aki tud helyesen írni, az nálam már nem indít rossz ponttal.

2018. aug. 3. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is bukta. Részemről ez egy alapkészség szűrőként működik.
2018. aug. 3. 15:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem diszgráfiám van, így sokszor hibázom, persze nem brutális hibákat, de aki erre érzékeny azt biztos idegesíti, rengeteget szenvedtem emiatt általánosba, de sajnos nem tudok ellene mit tenni. Ezt persze igyekszem mindig minnél hamarabb közölni azzal akivel épp levelezem, hogy ne legyen ebből félreértés, de talán pont emiatt engem egyáltalán nem zavar ha valakinek rossz a helyesírása, csak akkor ha már nagyon feltűnő hibákat vét, de akkor sem a helyesírása miatt szakítanám meg vele a kapcsolatot.
2018. aug. 3. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, ahhoz képest ebben a bejegyzésedben 1 db apró hibát (általánosBA) vétettél. Máskülönben az összes többi, amit írtál, helyesírásilag kifogástalan.
2018. aug. 3. 15:54
 17/24 anonim ***** válasza:

#15: az más eset azért.

Ha tanulatlanságból fakad akkor kizáró ok. Azonnali bukta.

2018. aug. 3. 16:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az. De még ennél is jobban utálom, amikor valaki direkt flegmán ír. Pl. olyanok, akik csak ilyeneket írnak (angolul): "why tho", "Y u ask", "What". Nem igaz, hogy egy ki**szott kérdőjelet nem képes a végére odatenni! Engem ez valamiért nagyon fel tud b*szni.
2018. aug. 3. 16:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

15.

Igyekszem rá odafigyelni, de ha sietek, nincs időm átolvasni, akkor sok hibát vétek pl.messengerezésnél

Az ismerőseim tudják, hogy miért írok hibásan, úgy, hogy olyankor nem szarakodok a többszöri átolvasással.

2018. aug. 3. 16:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Nálam is bukta.
2018. aug. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!