Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a kiszemeltetek testvére lett szimpatikus egy idő után és inkább vele jöttetek össze mert ő nem szart le benneteket?
Én hetero kapcsolatban láttam ilyesmit, egész közelről. Csajszi járt egy darabig a sráccal, szétmentek, majd összejött a bátyjával. A bátyó leültette a tesóját és megbeszélték a dolgot, öcsi "áldását adta". A fiúk szülei már kevésbé tolerálták a dolgot.
Végül kiderült, hogy a csaj közben megcsalta a nagytesót vagy négyszer, szóval viszonylag nagy és elegáns ívben repült kifele a szabadságba...
Nekem volt. Tetszett egy lány rettenetesen. Később a nővére elkezdett érdeklődést mutatni felém, ő pedig ilyen "vegyes jeleket" küldött. Hülye voltam, a biztosra mentem, és a nővérrel jöttem össze.. Ennek már lassan 7 éve, azóta is az életem legnagyobb hibájának tartom. Nem egészen 1 év után szétmentünk, és a húgot (az eredeti lányt) azóta se sikerült kiverni a fejemből.
Életem legnagyobb baklövése volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!