Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtára adjátok egy fiúnak, hogy szimpatikus számotokra vagy neki kell kezdeményezni?
Ha beszélgetni kell valakivel azzal nincs gondom, de érzéseimet nem merem kimondani... Hiába tetszik valaki nem merem kimondani, mindig az van bennem hogy biztos van valakije, hülyének fog nézni,...
Valamiért ilyen szempontból gátlásos vagyok, ez így teljesen kizáró ok vagy ha szimpatikus valaki akkor adtok neki egyértelműbb jelzést, ha nem érti a "jeleket"?
(Olyan válaszoknak is örülnék, akik hasonló helyzetben voltak és sikeresen megváltoztak. Ilyen válaszoknál az érdekelne, hogyan sikerült a gátlásaitokat leküzdeni?)
A megszólítás nem elég.
Én is hasonló cipőben járok.
Kollégám.
Néha összefutunk a folyosón, mosolyogva köszönöm, vagy beszélünk pár szót a munkáról, ennyi.
De amúgy nem ismerem, és én is szeretném tudni, hogyan jelezhetném felé, hogy bejön.
32 éves vagyok, de nincs ilyen tapasztalatom, 12 éves kapcsolaton vagyok túl, azaz nem kellett egy idegennek jelezgetnem, előtte pedig nagyon fiatal voltam és bulikban jöttem össze a fiúkkal.
Kedves 1-es!
Nem tudom mi a szokás, mik az elvárások mostanában, hidd el én örülnék ha gondolatolvasó vagy jövőlátó lennék, de sajnos arra a képzésre nem volt elég pontom...
Kedves 2-es!
Számomra egyértelmű jelzés lenne a Te helyzetebe ha nem csak a munkáról beszélgetne velem valaki, éreztetné velem hogy fontos vagyok számára esetleg születés/névnap alkalmából külön megkeresne...
(pl.: ha megtudod hogy xy helyre megy hétvégén egy beszélgetés alkalmából, akkor legközelebb rákérdezel hogy érezte magát, milyen volt...) persze ezt megadott határokon belül, nem úgy hogy minden napját pontosan akarod tudni, hogy hol/mit/mikor csinál.
Az a helyzet, hogy facebook-ról úgy látom, hogy van valakije, bár nem teszi ki a kirakatba. Évekkel ezelőtti kommentekből következtettem ki, de közös fotó egyikőjüknél sincs.
Lehet csak nem ott élik az életüket, nem tudom...sokan nem szeretik kitenni a kirakatba ezt.
De az illető egy nagyon csendes, visszahúzódó valaki, semmit nem lehet tudni róla, még azok sem tudnak a magánéletéről, akikkel egy irodában ül.
Évek óta munkakapcsolatban lévő többi kolléga sem tud róla semmit.
Szóval ilyen hétvégi programról vagy hasonlóról nem faggathatom, és nem is akarok rámenős lenni, nő létemre. Kicsit mostanában gyakrabban járok arra, hátha összefutunk, és várom a csodát.
Én 30 éves szingli pasi vagyok, had mondjam el én hogyan gondolom.
Nekem is vannak kolléganőim, bejövök párnak szerintem. Elég sokan küldtek jeleket, de ennyi, nem komoly. Ez a vonzalom jelei voltak: egy pár bók, ilyesmi. Ezek közül az egyik jobban érdeklődik mint a többi, küldött elég egyértelmű jeleket. Én felismertem természetesen, de nem reagáltam rá, elpoénkodtam, illetve más körülmények között beszéltem más nőkről, azért, hogy úgy tudassam vele, hogy nem érdeklődök, hogy ne legyen megbántva.
Szóval ha beszélgettek 1-1 érintés, mély szembenézés, mosoly ha találkoztok, bók nem kell ilyenkor, segítséget kérsz tőle, stb., bőven elégnek kell legyen. A ti korotokban eléggé érettek a pasik, hogy tudják. Ha nem lép ne erőltesd. Szexet elérsz de többet nemhiszem. Sajnos elég sok nőnek jövök be, csak azoknak nem akik nekem is.... gond nélkül elhívok bárkit, de nincs kit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!