Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha láttok egy szimpatikus, csinos lányt a buszon, és szinte állandóan nézitek, miért nem mertek inkább hozzá odamenni és beszélgetést kezdeményezni?
Sztem az elutasítástól való félelem az ami visszafogja ilyenkor az embert.
Ilyen voltam de már simán megszólítok bárhol bárkit :) - egy csinos eladót - vagy így a buszon egy csinos szimpatikus lányt. ÉS meglepően pozitíz a végeredmény ami megnövelte a magabiztosságomat ezzel kapcsolatban :)
Van egy gát ilyenkor mindenkiben - lekell rombolni
22F
A kor nem lényeg, egy tizenéves és egy huszonakárhány éves is lehet nagyon rámenős vagy nagyon gátlásos, ami adódhat abból, hogy sokszor elutasították és nincs magabiztossága, vagy egyszerűen csak ilyen visszahúzódó típus.
Viszont manapság már szerintem nem szégyen egy lánytol, ha buszon leül egy srác mellé aki szimpatikus neki és beszédbe elegyedik vele.
Vagy ha nem is megy oda hozzá, legalább mosolyogjon (ne vigyorogjon) rá és nézzen a szemébe.
Lehet, hogy csak ennyi kell és a gátlások el is múlnak...
25|F
próbát biztos megér, de elképzelésem sincs, mivel lehetne odamenni - várom a női javaslatokat.
Amúgy ilyen alapon te is odamehetnél...
igen, én vagyok a lány. Például tegnap este is folyton nézett 1 srác, mikor szállt lefelé még akkor is, meg visszanézett.
Utolsót nem nagyon értem, mi az h mintha k.rvák lennénk. Én ismerkedtem már buszon és másfél éves kapcsolat lett belőle. Miért most az mennyivel jobb, h egy diszkóban részegen jönnek oda hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!