Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mi az a tulajdonság egy nőben, ami miatt nem fogtok nála kezdeményezni, legyen egyébként bármennyire szimpatikus?
Büdös a szája, ferde/sárga a foga(i), izzadtságszagú, tele van gusztustalan anyajegyekkel, bőrkeményedése van, narancsbőrös, lusta, ágyban nulla, hisztis, skizofrén, igénytelen, gyáva, jellemtelen, kétszínű,képtelen elfogadni más igazát, nincs önálló véleménye, mások hátán élősdizik lelkileg, kissebbségi komplexuszos, unhigiénikus, stb...
Ezeket én besűrítve kaptam 1 csajba. Lehet felülmúlni :D
Nem biztos azért hogy van olyan konkrét tulajdonságuk ami miatt nem próbálkozik senki. Simán el tudom képzelni hogy csak "így alakult". Pl. mert nem bulizós, sosem járt direkt ismerkedni sehova vagy mondjuk olyan suliba járt ahol nem sok fiú osztálytársa volt stb. (Velem mondjuk pont ez a helyzet csak a másik "oldalon vagyok". Egész életemben kb. 5 db lány osztálytársam / csoporttársam / munkatársam volt, a baráti körben is csak foglalt lányok voltak mindig is, szórakozóhelyekre sem jártam soha stb. Lányokkal szó szerint alig találkoztam eddig...)
Lehet ha kicsit jobban előtérben lennének akkor akadna aki próbálkozik, ahogy én is azt tettem volna ha egyáltalán lett volna kinél.
Szóval lehet csak gyakrabban kellene ismerkedniük / kimozdulni otthonról és seperc alatt lenne barátjuk. Véletlenül nem ez a probléma?
Ha egy nő makacs, akaratos, sértődékeny, durcás, beképzelt, önző és öntelt. (ez lehet hogy csak később derül ki, de akár egy beszélgetés alkalmával is.)
Olyan lányok akiknek soha nem volt senkijük, vagy hosszú ideje nincs kapcsolatban, az vagy lelki sérült (pl. csalódás végett) vagy önbizalomhiányos.
Általános kizáró dolgok: zsíros/korpás haj, nagyon rossz fogak, hebrencs nagyszájú, okoskodó, hangoskodó, buta.
További személyes kizárásaim: festett vörös/színes haj, tetoválás, testékszerek(max. köldökben), rocker, emo, goth, fullcap-es supracipős bőpólós akármi, hidrogénes agyonfestett cicababa, fiús rövid haj, nagyon sovány, túlsúlyos.
Ha zárkózottnak látom akkor nem biztos, hogy megszólítom.
Agresszió, akaratosság...
Szerintem ezeknél a tulajdonságoknál nem kell szintet húzni. Ha van már gáz egy nőnél.
tulsagos hiszti, "nekem mindenben igazam van meg akkor is ha apszolut semmit sem tudok a dologrol" vagy "nincs mit adnom a kapcsolatba de toled mindent elvarok, es lenezlek mert nincs mercid meg sajat lakasod a balatonon" fele gondolkodas, meg ilyesmik.
lehet hogy ilyen lanyok elso latasra kedvessek meg szepek, de ha jobban megismered oket, akkor a font emlitet gondolkozasuk miat menekulsz toluk mind a brad pit a zombiktol..
Próbálok egyértelműbben fogalmazni. Vegyük pl. az akaratosságot.
1. Márpedig ma nem megyek bulizni, mivel holnap korán kell kelnem.
2. Megígérted, hogy ma elmegyünk kirándulni (tényleg megígérted, saját elhatározásból, nem nyaggatás hatására, de közben elment a kedved, ő pedig mégis el szeretne menni)
3. A 2., csak nyaggatással.
4. Azért mert én azt mondtam.
Nyilván ezzel messze sem fedtem le a dolgot, csak próbáltam kicsit rávilágítani a kérdés lényegére. Az agresszió és az akaratosság többek között az önvédelem és az önérvényesítés eszköze, így valamennyire, mégha szinte elenyésző mértéknben is, mindannyiunkban megtalálható. Pl. ha már az egyes sem fér bele, akkor számodra az a kívánatos, ha a lány az élet minden apró döntésében rád hagyatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!