Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Mi az a tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Mi az a tulajdonság egy nőben, ami miatt nem fogtok nála kezdeményezni, legyen egyébként bármennyire szimpatikus?

Figyelt kérdés
Vannak olyan lányok, akiknek soha nem volt barátjuk, pedig már jóval 20 fölött járnak, és csinosak, okosak, kedvesek - nem feltétlenül mindegyik, de semmi olyan tulajdonságuk nincs, amire azt mondaná az ember, hogy nem csoda, hogy nincs barátja. Általában nem kezdeményezők, de egyáltalán nem is elutasítók. Szóval mi lehet az oka, hogy a férfiak nem, vagy jóval kevésbé próbálkoznak egyes lányoknál, nőknél? Vagy nálatok személyesen mi az, ami adott esetben visszatart?
2016. márc. 5. 02:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9, igen, ez teljesen érthető, bár szerintem ezek a lányok (az én ismereteim szerint) nem ilyen elvetemültek. De ez jól belövi a szintet, köszönöm.
2016. márc. 5. 10:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
túl kihívóan öltözködik, gyakran váltogatja a partnereit
2016. márc. 5. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Mindig más férfival látni dumálni... Akármilyen vonzó is lenne egyébként a lány, ez visszatartó erőt képez, hogy különböző pasasokkal dumálgat, akikről nem lehet tudni pontosan, kicsodái a lánynak... Aztán persze sir a lány, hogy ő esküvőt szeretne, meg hasonlókat, és nem veszi észre azt, hogy ő viselkedik úgy, hogy taszitó lesz egy komoly szándékú férfi számára...
2016. márc. 5. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

Kizáró ok ha cigány, ázsiai, néger, indiai, stb...

Csak fehér lehet.

Kizáró ok ha büdös, buta, nincs életcélja, semmit nem tanult, nem dolgozik és nem is akar.

Nem tudok kezdeményezni ha állandóan otthon ül, lemondja a megbeszélt időpontot, titkolózik, sose ér rá...

De alapesetben ha jól néz ki, igényes akkor ha másra nem, de szexre még jó lehet.

2016. márc. 5. 12:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

dohányzik - nálam ez kizáró ok. Elbeszélgetek vele normálisan, de semmi több.

telefonmáni, fb mánia, vásárlási mánia, ezek is kizáró dolgok.

vihorászás, vigyorgás, vagy ha nem vagyunk egy hullámhosszon szintén kizáró okok.

2016. márc. 5. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

Ha nagyon befelé forduló, hallgatag, érdektelen, flegmatikus, jégcsapkirálynő. Egy nő legyen nyitott, beszédesebb, érdeklődő, humorérzékkel rendelkezzen. 10-ből 6-7 lánynak nincs abszolút humorérzéke, ezt több ismerősöm is mondta már. Én is tapasztalom, legalább 50%-ban.

Ha valami iránt dogmatikus elveket vall, akkor is kerülendő. AKármi ilyen pl a sorozatfüggés, valamilyen politikai érdeklődés, anime mánia és társai. Nem bírom a dogmatikus embereket, mivel én mindenre nyitott vagyok, nincs egyetlen kipécézett kedvenc témám. Szeretem, ha valaki nem racionális, hanem emotionális, és idealista. Ha nincsenek törekvései arra, hogy megértse magát, más emberek viselkedését, emberi kapcsolatok dinaimákát, akkor szintén kerülöm.

2016. márc. 5. 12:20
 17/18 RRR ***** válasza:

ha "ragad" mint a bogáncs

az érzelmeivel megfolyt

2016. márc. 5. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
hajjaj. életem -egyébként megfontoltnak, jo emberismerőnek tartott - szerelme olyan nőt vett el sebtiben, szűk egy év ismeretség után, akikre 80%-ban igaz, amit eddig irtatok és csak az esküvő után fél évvel kezdett előjönni mindez.
2016. márc. 15. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!