Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mi az a tulajdonság egy nőben, ami miatt nem fogtok nála kezdeményezni, legyen egyébként bármennyire szimpatikus?
Kizáró ok ha cigány, ázsiai, néger, indiai, stb...
Csak fehér lehet.
Kizáró ok ha büdös, buta, nincs életcélja, semmit nem tanult, nem dolgozik és nem is akar.
Nem tudok kezdeményezni ha állandóan otthon ül, lemondja a megbeszélt időpontot, titkolózik, sose ér rá...
De alapesetben ha jól néz ki, igényes akkor ha másra nem, de szexre még jó lehet.
dohányzik - nálam ez kizáró ok. Elbeszélgetek vele normálisan, de semmi több.
telefonmáni, fb mánia, vásárlási mánia, ezek is kizáró dolgok.
vihorászás, vigyorgás, vagy ha nem vagyunk egy hullámhosszon szintén kizáró okok.
Ha nagyon befelé forduló, hallgatag, érdektelen, flegmatikus, jégcsapkirálynő. Egy nő legyen nyitott, beszédesebb, érdeklődő, humorérzékkel rendelkezzen. 10-ből 6-7 lánynak nincs abszolút humorérzéke, ezt több ismerősöm is mondta már. Én is tapasztalom, legalább 50%-ban.
Ha valami iránt dogmatikus elveket vall, akkor is kerülendő. AKármi ilyen pl a sorozatfüggés, valamilyen politikai érdeklődés, anime mánia és társai. Nem bírom a dogmatikus embereket, mivel én mindenre nyitott vagyok, nincs egyetlen kipécézett kedvenc témám. Szeretem, ha valaki nem racionális, hanem emotionális, és idealista. Ha nincsenek törekvései arra, hogy megértse magát, más emberek viselkedését, emberi kapcsolatok dinaimákát, akkor szintén kerülöm.
ha "ragad" mint a bogáncs
az érzelmeivel megfolyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!