Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek küldött már a barátnőtök vagy a kiszemeltetek erotikus képet magáról?
Figyelt kérdés
Ahogy láttam, az ide válaszolgató nők ezt mélységesen elítélik, akkor nézzük a férfiak szemszögéből :)2017. nov. 16. 18:23
2/11 anonim válasza:
Óhh hányszor.
Rengetegszer. :D
Természetesen szakítás után törlésre kerültek.
Ez gyakorikersekponthu....
Itt mindenki Szűz Mária és Jézus Krisztus....
3/11 anonim válasza:
Bocs, hogy nokent valaszolok. Kuldtem mar a paromnak ilyesmit, ahogy o is nekem.
4/11 anonim válasza:
Nem küldtek. Mind azt mondta, h fél a visszaéléstől
5/11 anonim válasza:
Nem, csak olyanok, akik engem szemeltek ki, vagy akivel néha volt szex, de több nem.
6/11 anonim válasza:
Küldött már jó párszor a párom.. sőt van amikor úgy kamerázunk, hogy ő épp fürdik.
7/11 opened paradise válasza:
Kaptam párat,de igazából nem kértem. Alapból kicsit furának gondolom az ilyet,de amikor ismerkedés közben odavagy valakiért,akkor annyira nem undorodsz tőle.
8/11 mikeXxX válasza:
Van bőven sok ilyen képem általában félnek hogy vissza él vele az ember én speciel sosem tenném ezt de ahogy látom viszont sok példa van erre hogy vannak emberek akik ezt teszik ami szerintem elég szánalmas egy tett mivel ez csak két ember privát dolga . 38f
9/11 anonim válasza:
Én majdnem minden nap küldök a barátomnak képet,videót,és ő is nekem.
10/11 anonim válasza:
De persze csak azután küldözgetünk ha már bízunk a másikban. A vadiúj kapcsolatokban még nem mernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!