Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ti mit tennétek? Ez most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ti mit tennétek? Ez most mit jelent? Ha rátok nézve kirekesztő dolgokat kedvel a kiszemeltetek?

Figyelt kérdés

Nem akarom konkrétan leírni mire gondolok, nagyon tetszik valaki és már úgy néz ki össze is jönnénk lassan, már volt csók/randik, rengeteget beszélünk.

Aztán látom, hogy olyan tartalmat likeol ami rám nézve kirekesztő! Mondom ez mi?? Mondok pár példát, hogy megértsétek, mert úgy érzem fontosak vagyunk már egymásnak és ezért is fura. Pl ha te kövér vagy akkor olyan “vicces” posztot likeol, hogy “nagy kufferbe jó pakolni de ciki vele utazni” vagy ha egy alacsonyabb srác akkor “180 centi alatt a kisöcsém” vagy ha feka akkor valami fehéres vicces posztot. Értitek? Persze nem ilyen komolyan sértő vagy rasszista de azért enyhén az és tök nem értem.

Most akkor mégse kellek vagy mivan? Mert nem úgy vettem észre.

2018. jún. 21. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

-.-

Az ilyen szösszenetek semmit nem jelentenek, ez számomra nem kirekesztő! Vannak ilyen általánosító állatságok és néha egymásra is szoktuk szórni hülyeségből. Pl. ő nyomja a szőkenős vicceket nekem, én meg a "nagy logika császára" szerepkörrel hülyítem, vagy amikor olyan egyszerű, kiszámítható, mint egy "faék".

Mi ezen röhögünk. Magunkon és egymáson is.

2018. jún. 21. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Mivel semmi konkrétat nem voltál képes leírni, ezért tőlem se várjál semmi konkrét választ.

Miattad nem fog a fejére állni...

Ha eddig szerette az alkoholt, de te muszlim vagy, akkor nem fog leszokni róla miattad. Ha eddig szeretett bulizni, de te nem szeretsz, akkor nem fog miattad otthon maradni és még sorolhatnám.

2018. jún. 21. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell komolyan venned, ha csak viccekrol, poenosnak szant dolgokrol van szo.
2018. jún. 21. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hany evesek vagytok?

Tuti o is ugy gondolja, hogy osszejottok? Most a like-tol fuggetlenul...

2018. jún. 21. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Én soványabb vagyok az átlagnál, de még egyszer sem jutott eszembe megsértődni pl. az etióp viccek miatt.
2018. jún. 21. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Más az ártatlan poén és más az, mikor valaki uszít vele.

A párom kettős állampolgár. Baráti körben napi szinten repkednek a migránsviccek. Mikor szőke volt a hajam, én is kaptam az ívet, azóta inkább csak a szexista és bölcsészvicceket hallgatom. :D Semmi kivetnivalót nem találok benne. De ha valaki olyat vágna hozzám, ami nem vicc, hanem csúfolódás, pl. volt/van fb-n az a "gyurmákok" nevezetű oldal, ami rettentő primitív, sportembereket és testépítőket gyalázó mémeket tesz ki, az nekem is sok.

Azért az ember általában felfedezi a szándékot a poén mögött. A páromnak is szóltak már be úgy (nem baráti körben), hogy én csaptam az asztalra, hogy most már elég legyen. De vannak kifejezetten jópofa poénok is.

2018. jún. 21. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ, hogy tálalja, illetve hogy az érintett hogy áll a témához.

Nekem pl a párom kerekesszékes, és mindketten tudunk röhögni a rokkant vicceken.

A legegyszerűbb módszer, hogy kiderítsd hogy mi van, az az, ha beszélsz vele a témáról.

2018. jún. 21. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem hosszú távon, komoly kapcsolatra kellesz, csak jobb híján, szexre.
2018. jún. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!