Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek reális igényű ÉS normális nők?
Akkor semmi baj,sikeresek,jòl nèznek.
Majd lesz pàrjuk csak nyugi,azt meg,hogy egy prűd p_csát kivág jól teszi nagyon,èn nàlam első szexnèl repülne,de èn totàlisan látom kinek milyen a szexuàlis intelligenciàja,így 1 perc alatt eldöntöm foglalkozzak vele vagy nem.
Az ilyet el kell zavarni azonnal.
Ott az ajtó go.
Haverod nem féltem,simàn kap màsik csajt is.
Te is ha teszel èrte,fejleszd magad minden tèren aztàn,kommunikàció,karrier,szexualitàs,edzès ès simán menni fog.
havi 1.5 millával ne is akarjon normális csajt..
a normálisak szerényebb gyerekeket boldogítanak és nem bejövős nekik a rózsaszín tapinaci-ecsethaj-mokaszin-kia kombó..
"A barátaimat annyira nem féltem, mert nekik elég az alkalmi is az átmeneti időszakban."
Itt lehet a probléma, hogy a barátaidnak elég az alkalmi is. Lehetséges, hogy igazából nekik vannak irreális elvárásaik és amúgy akiket ők alkalminak könyveltek el, az a nő simán reális igényű és normális, de nekik ez nem elég, mert valami ideálban gondolkodnak csak (nagyon sikeres, nagyon jól kereső és jóképű férfi simán gondolhatja azt, hogy neki a legjobb jár vagy semmi, viszont soha senki nem lehet számára a "legjobb", mert nem elégszik meg semmivel).
Kicsit irónikus, hogy a "miért nincsenek normális nők" kérdés alatt bemutatjátok a legtuskóbb buta férfi gondolkodást. Reális igényű nőt akartok, amikor kilöknétek a csajt az ajtón, mert nem engedi magát kinyalni?
"Intelligens férfi" az alapján ítéli meg, hogy milyen egy lány, hogy milyen Jó / rossz az ágyban?
Mi lenne mondjuk egy vallásos lánnyal, aki nem engedi magát, amíg el nem veszed? Hogy ítéled meg a "szexuális intelligenciáját"(miii??? 😂😂) ha ki sem próbáltad? És ha mondjuk rosszul szopik, akkor az már buta lesz, és ott van az ajtó neki? Gratulálok a fucklogichoz!
26/F
Vannak, csak nehéz őket észrevenni. Nekem is csak abból lett kapcsolatom, amikor én kezdeményeztem (a sok kezdeményezésemből egyszer), mivel nálam csak mezei tuskók próbálkoztak. Normális és reális igényű férfiak soha. Bár tény, hogy visszafogott vagyok és még csak nem is tűnök szexéhesnek, mint a barátod mindjárt-exe. Nekem ebből totál úgy jön le, hogy számára is a külső és a szex ami #1, a többi nem lényeg. Egyébként sok normális nő nem tud kezdeni semmit azzal, hogy a férfi ilyen anyagi fölényben van, folyton rosszul érezné magát, hogy nem keres megközelítőleg sem ennyit, és emiatt nem is tud annyi programon részt venni sem. Én legalábbis több ilyet ismerek, magamat is beleértve.
Egyébként többet értek el azzal, ha emberileg ismertek meg nőket, és nem "csajozni jártok". Én sem "pasizgattam", hanem simán csak jóban voltam több emberrel, egy idő után beleszerettem az egyikőjükbe a személyisége miatt, lassan közeledtem felé és most együtt vagyunk. Pedig megtehetném hogy szakítsak olyan apróságok miatt, minthogy neki kevesebb a szexuális étvágya, mint nekem, vagy hogy nehezen van orgazmusa. De mivel imádom minden porcikáját és számomra ő a tökéletes társ, eszem ágában sincs kizárólag szexeszközként tekinteni rá... Ha a barátodnak ez a "normális nő", akit használhat ahogy akar és nincs saját akarata, akkor persze, hogy a valójában normális nők elkerülik.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!