Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális reális hogy haverok szerint csúnya pasi 3 hónap alatt nem talál barátnőt magának?
Figyelt kérdés
3 hónapja keresem társam és semmi pedig jó személyiségem van.....2017. máj. 12. 12:03
1/13 anonim válasza:
3 hónap azért nem olyan sok, főleg az sem mind1, hogy mennyit teszel érte!
24F
2/13 anonim válasza:
Normális. Egy csúnya srác évekig nem talál barátnőt.
3/13 anonim válasza:
Teljesen reáli még 30 év alatt sem talál magának párt egy csúnya pasi a mai világban, ahol ráadásul sokkal több a férfi.
4/13 anonim válasza:
hónap? Az semmi ahhoz, hogy normális pár találj.
6/13 anonim válasza:
Teljesen. Nem csúnya pasinak is átlagon felüli dolog ha mindössze 3 hónap alatt talál barátnőt.
A nők azok akik játszva rövid idő alatt találnak pasit HA akarnak, és nem a fellegekben járnak az igényeik.
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó ha akartam volna átlagos lányt találtam volna de nekem kell az a plusz.
2017. máj. 12. 12:29
9/13 anonim válasza:
De mi az hogy csúnya pasi? :DD ezt magadról írod?? hát nem valami jó az önbecsülésed! csak nem vagy annyira csúnya!
10/13 anonim válasza:
Szoval csunya pasikent, kell neked az a bizonyos plusz...Aham, hat tobb lesz mint 3 honap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!