Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Bíznátok egy olyan férfi őszinte közeledésében (ismerkedés), aki régebben nagyon csúnya, önpusztító életet élt, de már megbánta bűneit, és jó útra tért?
41/férfi vagyok.Régebben:Gyógyszerfüggőség, kórházakba ki-be, "semmirekellő",lepusztult, de amúgy kedves.
Most:Tisztaság, józanság,jó megjelenés, újrakezdés, munka keresés, otthonteremtés, sport, becsületesség, igyekezet.
Csak szomorú vagyok, mert senki nem hiszi el, hogy ez is én vagyok. Pedig társat, gyermeket szeretnék.
Nem bíznék. A függő sose gyógyul meg, csak max egy ideig tünetmentes.
Semmi pénzért nem kéne ilyen pasi. Neked meg nem kéne gyereket vállalnod.
Lehetséges, hogy vannak ilyen jó kivételek.
De tényleg ritka nagyon. Ideig-óráig tart ez, de az ember az alapvető tulajdonságait, nem tudja hosszútávon megváltoztatni szerintem.
De ha korrekt vagy akkor ezeket már az ismerkedéskor elmondod, hogy ilyen voltál.
Végül is egy 50 körüli ismerősömre ráijesztett a doki,hogy ha akarja látni,hogy lesz valaha unokája,jobb,ha minél hamarabb leteszi a piát.Szóval hinnék neked,csak sok köztünk a korkülönbség.
23/N
Igaz, lényegtelen, én mint pasi mit hiszek. A saját életem is azt igazolja, lehet változni. Napi adagom, fél, egy liter pálesz volt, kísérve tíz egynéhány sörrel. Ott aludtam, ahol ép kiütött. Árokba, erdőbe, bokorba, szántásba, stb.
Jött egy lány, aki egyszerűen, CSAK szeretett. Egyszer sem említette, változnom kéne. Ennek ellenére alig fél év és eszembe sem jutott a pia, csavargás. Azóta már a gyerekeket is felneveltük. A pohárhoz, azóta sem nyúltam. Nagyon ünnepi alkalmakkor egy háromcentes, de egyáltalán nem esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!