Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek reális igényű ÉS normális nők?
Uristen 2-es hallod te kezeltesd magad.
Nem vèletlen,hogy nem ízlelsz puncit.
Fuhhh te beteg vagy.
Inkàbb tegyél lépéseket,hogy piacképes legyél.
Told le magad edzeni,vegyèl ruhákat,èpitsd a soft skilleket is,tanulj kèpezd magad.
Rinya,sírás helyett.
Jaj... azt is oda kellett volna írnom, hogy megkeseredett férfiak se írjanak.
Elhiszem, hogy ki vagy égve, hogy csalódtál a női nemben, mint ahogy én is. Viszont utálkozni, rosszindulatúan megnyilatkozni sem kéne. Biztos vannak egyébként értelmes és normális nők is, csak olyan elenyésző az arányuk, hogy lehetetlennel határos, hogy egy ilyen nőt találjunk, aki független még. Ugyanis én úgy vettem észre, hogy a kapcsolatok jelentős hányada a nők hülyeségei miatt megy tönkre.
Nem 3-as engem èrdekes soha nem csaltak sőt nekem nagy ètvàgyam a partnereim imàdtak imàdnak,mivel kigyùrt vagyok,tudok jól nyalni,kommunikàlni,van piackèpes szakmàm,egzisztenciám.
Nem sìrtam hanem folyamatosan fejlődtem ès fejlődök,tudom lepontozàs lesz de lesz_rom.
Tessék 2-esnek főleg
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Vannak, csak kevesebb, ahogy férfiból is kevesebb a normális, mint a nem :)
Tömegben ráakadni arra a néhányra, és utána sem elrontani semmit...nos igen, ez nem könnyű. Sok mindennek "össze kell állnia", mint az emberismeretnek, türelemnek, és egy kicsi szerencse sem árt.
Jót tehet, ha barátaid kimozdulnak az addigi komfortzónájukból, és új helyeken ismerkednek, mert a korábbiak láthatóan rossz merítésnek bizonyultak. Ez sajnos ilyen, de elég egyszer rátalálni a jóra, és akkor észnél lenni (ez a nőkre is igaz).
Reális elvárású, normális embernek is lehet rossz időszaka, amikor elcs*szi az ismerkedést, kapcsolatot. Szóval, igen, az időzítés is fontos, ehhez kell a szerencse.
# 6/8: Nem vagyok 5 éves, hogy lepontozzalak. Még kettest se pontoztam le...pedig. :D
Mondom, a barátaim is jóképűek, férfiasak, átlaghoz képest intelligensek és keresnek havi 1,5 milliót. Normális nőt meg nem találnak...persze a szexuális életükbe nem annyira látok bele, de pl. az egyiknek a jelenlegi barátnője nem engedni hogy kinyalja a barátom. :D Ezért is lesz vége hamarosan, mert teljesen prűd a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!