Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikből van több az olyan nőkből akik a jó egzisztenciát elvárják vagy az olyan férfiakból akik ezt a jó egzisztenciát nyújtani is tudják?
PÉNZT akarok. Nem pénzes pasit, SAJÁT pénzt. Egy pasi pénze sem lesz soha az enyém. Mindenki akar sok pénzt, mert minden abba kerül. Elmennék egy csomó kivizsgálásra, elköltöznék Izlandra, mindennap szusit ennék. Minek ehhez egy faszi?
És ha ti csak puncit vártok el, a ribik miért adjanak többet? Akinél ott a pénz, az szabja meg, hogy mire adja. Legyen több elvárásotok, szebb világ lenne.
Jagunak igaza van télleg elborultak valahol a nők egy köteg pénz meg egy nagy lofsz között.
1x sem érdekelt h mennyit keres és mit dolgozik a barátnőm,vagy barátom,vagy haverom vagy akárki akivel bármilyen módon ismerkedem...Max ha nagyon szar helyzetben van segítek neki azt ennyi.Munkáról azért érdeklődők h legyen egyből valami téma...főleg nők szoktak fecsegni kifele a kollégáikat.
De ha egy nő tetszik felőlem aztán lakhat cigány putriban is 20magával és éjjel nappal ruhát varhat bent mert ott lakik ahol dolgozik.
Megsúgom az sem volt soha elvárásom h milyen végzettsége van.
A külsőségékél amúgy se volt soha.De ezt már egy másik kérdésnél kifejtettem...engem csak a személyisége érdekel...én abba szoktam bele zúgni.Sajnos viszont ahogy elnézem a mai emberekre még az ember jelzőt sem lehet alkalmazni...inkább a trgya szó passzol rájuk.
31f ként totál letettem h róla h még1x akár csak el gondolkodjam azon h párkapcsolatott vagy bármi komolyabb dolgot akarok egy nőtől is..kap egy szurit azt legyen vele boldog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!