Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak többsége szerintetek megtudják teremteni a családalapításhoz, jó léthez szükséges egzisztenciát?
itthon sajnos nem, ,,megoldjuk" ezzel elintézik aztán jah szegény gyerekkel meg kicsesznek.
Értelmes nő nem szül olyan férfinek akinek nincsenek normális erőforrásai.
A többség szerintem nem, de a nők se. Idehaza az átlag fizetés egy viccnek elmegy, másra nem nagyon jó.
Külföldön, vagy legalábbis ott dolgozva sikerülhet.
Szerintem nem.Pláne ha többségről van szó.A ksh szerinti átlagfizetést megkeresem,de egy gyereket nem mernék bevállalni,főleg hogy lakásom sincs.
17 millió alatt nem kapsz lakást Pesten.Most egy lakáshitelt felvenni szerintem gazdasági öngyilkosság.
A többségnek meg pláne nem jön össze.Arról nem is beszélve,hogy azért nem túlórázva kell jó pénzeket hazavinni egy gyerek mellett,mert egy gyereknek igénye van a szüleire,mert különben egy életképtelen b@lf@$z lesz nagy valószínűséggel.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!