Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak többsége szerintetek megtudják teremteni a családalapításhoz, jó léthez szükséges egzisztenciát?
És ha mondjuk igen, tegyük fel. Neked mid is van ?
Ja tudsz szülni gratulálok.
Mint exem esküszöm 8 általános. 27 évesen dolgozni soha nem dolgozott és nem érti h mé nem jön a herceg.
Nem.
10-ből 8 házasság azért ment szét, mert apa ült és elvolt.
A közösen duma addig ment 60-40%ban, amíg gyerek nem jött. Onnantól valahogy apa nem húzott.
Ja és az 60-40 a nő-férfi arany ilyen sorrendben. Felelőtlenek a ami férfiak. Én is ezért váltam. Ennyi.
A sok szirupot amit ontanak magukból, ha csak a hatoda igaz lenne...
Nem, egyedül meg pláne. Ehez már kell a nő is. Én a fél életemet végig tanultam-tanulom-tanulni fogom hianydiplomával, de minimális szülői segítséggel is simán 28-30 leszek, mire egy élhető városban tudok venni egy két szobás garzont. Nyilván ide max egy gyerek férne be, és ez is csak akkor jön össze, ha a fizetésem nagyrészet felrerakom, szóval nyaralás stb nagyon kevés. Aztán nem lenne jó úgy visszagondolni életem első felére, hogy nem szórakoztam, és mindent a csaladalapitasra szántam. És én szerintem meg a szerencsésebbek között vagyok. Továbbá attól is függ, hogy hova, milyen családba születsz, mennyire tudnak támogatni. Van, aki a családi támogatás hiányában simán 2-3 évvel le van maradva az elvarttol
Na meg Ahogy már előttem is írták, egy gyerekkel foglalkozni kell, nevelni kell, szeretetet kell neki adni. Aki meg sokat dolgozik, annak erre kevesebb ideje lesz.
Mindenesetre a feministák zseniálisan elintézték az egészet.
Csökkentsük le a férfiak bérét, hogy a nőnek is jusson ugyanannyi, így amikor a nő elmegy gyesre akkor a férfi dolgozzon kétszer annyit és hulljon szét a család az ebből következő stressz és elhidegules miatt.
A másik oldalról viszont ertekelodjenek fel a tehetősebb férfiak és minden nő utánuk fusson, hogy mégiscsak eltartottak legyenek a végén, egy latszatmunkabol keresett alamizsnaszintű fizuval a gazdag parjukhoz képest.
Zseniális, tapsot érdemel tényleg. Ilyen az amikor egy nő elkezd gondolkodni, szétesik a fél társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!