Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikből van több az olyan nőkből akik a jó egzisztenciát elvárják vagy az olyan férfiakból akik ezt a jó egzisztenciát nyújtani is tudják?
Előbbi, sokkal. Ezért is dugják meg a fél várost az ilyen pasik.
De persze ezért is a férfiak hibásak ugye...
"biztos egy cseppet sem érdekli, hogy én nőként mennyit keresek vagy mit tudok belevinni a kapcsolatba (kocsi, lakás, jó családi háttér stb)."
De, cseppet érdekel. Ne legyél egy munkanélküli hajléktalan vagy, ha keresel akkor ne 3 napig tartson a fizetésed.
Családi háttér, autó, stbstb... ezt nem nagyon látom férfiak igénylistáján, nőkén igen.
Én eddig két nővel találkoztam, akit konkrétan az egzisztencia vonzott. Az egyik az édesanyám, aki mondjuk több száz fős vállalkozást igazgat már közel két évtizede, a másik pedig egy régi szerelmem, akivel pont emiatt nem jöttem össze.
Velük szemben viszont, sokkal több olyan férfit tudok mutatni, aki azt gondolják, hogy a nőknek fene mód, de nagyon fontos az egzisztencia. Náluk szerintem közel azonos százalékban fordulnak elő azon férfiak, akik nyújtani is tudják ezt.
Szóval a válaszom úgy gondolom egyértelmű.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!