Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyikből van több az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikből van több az olyan nőkből akik a jó egzisztenciát elvárják vagy az olyan férfiakból akik ezt a jó egzisztenciát nyújtani is tudják?

Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 14:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Elobbi
2018. júl. 20. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
26%

Előbbi, sokkal. Ezért is dugják meg a fél várost az ilyen pasik.

De persze ezért is a férfiak hibásak ugye...

2018. júl. 20. 14:25
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Tisztázzuk először, hogy mit jelent a jó egzisztencia ok? Mert nem mindegy, hogy milliós fizetésről, saját cégről, miniszteri állásról, vagy mondjuk arról beszélünk, hogy valaki el tudja tartani magát, és valamennyi még jut hosszú távú megtakarításra is, vagy valami egyéb?
2018. júl. 20. 14:34
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Mert egy férfit, már amennyiben komoly kapcsolatról vagy együttélésről van szó, biztos egy cseppet sem érdekli, hogy én nőként mennyit keresek vagy mit tudok belevinni a kapcsolatba (kocsi, lakás, jó családi háttér stb). Csak a nők várják az egzisztenciát, legalábbis a gyk-n.
2018. júl. 20. 14:35
 5/24 anonim ***** válasza:
29%

"biztos egy cseppet sem érdekli, hogy én nőként mennyit keresek vagy mit tudok belevinni a kapcsolatba (kocsi, lakás, jó családi háttér stb)."

De, cseppet érdekel. Ne legyél egy munkanélküli hajléktalan vagy, ha keresel akkor ne 3 napig tartson a fizetésed.

Családi háttér, autó, stbstb... ezt nem nagyon látom férfiak igénylistáján, nőkén igen.

2018. júl. 20. 14:37
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Sokat ismerkedtél férfiakkal, azért tudod ennyire, gondolom.
2018. júl. 20. 14:38
 7/24 anonim ***** válasza:
43%
5: Azért ne legyél már naív (vagy ne játszd a hülyét). Jóval több nő várja el a férfitól, hogy legyen lakás, autója, jól fizető állása, mint fordítva.
2018. júl. 20. 14:45
 8/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem játszom a hülyét. Fogalmam sincs, számszerűen hány nő várja el, de a férfiak ugyanúgy elvárják, csak itt erről sose esik szó. Nem hangzik jól, ugyebár.
2018. júl. 20. 14:48
 9/24 anonim ***** válasza:
72%
Nőként mondom, előbbiből. A pasik mindent megadnak egy meleg punciért, nem fognak normális emberi dolgokat elvárni, mert nekik a nő nem ember, csak kiegészítő.
2018. júl. 20. 14:50
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig két nővel találkoztam, akit konkrétan az egzisztencia vonzott. Az egyik az édesanyám, aki mondjuk több száz fős vállalkozást igazgat már közel két évtizede, a másik pedig egy régi szerelmem, akivel pont emiatt nem jöttem össze.

Velük szemben viszont, sokkal több olyan férfit tudok mutatni, aki azt gondolják, hogy a nőknek fene mód, de nagyon fontos az egzisztencia. Náluk szerintem közel azonos százalékban fordulnak elő azon férfiak, akik nyújtani is tudják ezt.

Szóval a válaszom úgy gondolom egyértelmű.

30/F

2018. júl. 20. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!