Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom egy férfi legyen határozott, magabiztos, ügyes, ezermester, sportos, humoros és építsen egzisztenciát, de egy nő milyen legyen, nőnek mit kellő teljesíteni?
Nézzen ki jól.
Egyébként ilyen hülyeségez csak azok kérdeznek, akik nem kellenek a nőknek. Másként eszükbe sem jut
Azon kívül, hogy ne legyen egy kattant, idegbajos hisztigép és nézzen ki jól, kb. semmit. Bár ezeket is ugyanúgy kell egy férfinak is teljesíteni.
Így hirtelen egyetlen olyan olyan tulajdonságot nem tudnék mondani amit a férfiak elvárnak a nőkkel szemben, de ne kellene teljesüljön nála is vagy az vagy a fordítottja.
Ellenbenek egy nőnek egy kazal plusz elvárása is van. Ez van, férfinak születtél, egész életed a bizonyításról és a megfelelésről szól.
Nekünk férfiaknak ennyi elég. Mi vagyunk a másikat kereső fél, tehát csak a saját dolgunkat nehezítené az egész.
Nem ránk van kereslet, hanem a nőkre.
Ha kiég egy égő a szobában és én brutális elvárásokkal lemegyek venni egy újat akkor, ha nincs olyan pont amit kinéztem visszamegyek vakoskodni? Nem, nézek egy olyat ami tud ugyanannyit nyújtani, tehát világít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!