Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora egzisztenciát kell minimálisan egy férfinak felépítenie 30 évesen, hogy átlagos barátnője legyen?
Tehát mekkora legyen minimálisan a jövedelme? Legyen saját háza, lakása? Legyen autója vagy nem kell? Tudjon évente elmenni nyaralni mondjuk egy 4 csillagos szállodába? stb...
Vagy egyáltalán nem is szükséges ez a nőknek csak a sikertelen férfiak ürügye?
albiban egyedül éljen vagy saját lakásban. ha hiteles a kecó, nem gond.
az autó, nyaralás részemről sosem volt elvárás, de az önálló életvitel igen.
Ha jól néz ki az illető, akkor munkanélküliként is találhat átlagnál szebb barátnőt is.
Ha nem, akkor lakás/albérlet, esetleg kocsi. A nyaralások lehetnek itthoni hétvégi wellnessek is.
"Vagy egyáltalán nem is szükséges ez a nőknek csak a sikertelen férfiak ürügye?"
Ez a gyk. Itt még azt is a sikertelen férfiak ürügyének tartják, hogy egy férfinak legyen pénisze.
Mi két éve nem voltunk nyaralni, nemhogy négy csillagos (LOL)szálloda. Ehelyett túrázunk, szentjánosbogár les stb.
Ezek az emberek velvetről vagy honnan tájékozódnak nőügyben?
Nagy farok - jó külsővel, életcélal, hatàrozott megjelenéssel nem kell hogy milliomos legyen.
Az nem árt ha nem mamahoteles. Kocsi kb alap mert használtan 1 millióért vesznek már használhatót. Havi kereste sem lényeges. Az jó van kb egy szinten van mint én, 400 nettó.
Egyetértek az előttem szólóval.
Legyen egy külön élete a szüleitől (és ez nem azt jelenti hogy ugyan külön él de az anyja főz mos rá) másik ingatlanban. Ez lehet albérlet vagy saját.
Legyen munkája (állandó!) kiábrándító ha pár havonta vált mert itt csúnyán néztek ott gonosz volt a főnök a harmadik helyen meg még azt is elvárták hogy dolgozzon.
Emellett legyen megtakarítása mert az hogy épp túlél szerintem 30 évesen már azt mutatja hogy nem képes haladni.
Nagyjából ennyi. A külföldi vagy belföldi drága nyaralások nem kellenek ki lehet találni olcsó közeli programokat és az autó se feltétlenül muszáj de nem árt ha van. Hogy milyen mára vagy mennyi idős az megint csak nem izgat amíg gurul és nem néz ki egy darab roncshalmaznak. (Itt horpadt ott rohad köhög hörög füstöt hány kategóriánál az is jobb ha nincs)
A lakás az egyetlen, ami miatt lehet adóssága, amúgy meg albi/saját lakás (inkább saját, szerintem egy 30 éves embernek illik találnia egy állandó lakhelyet (olyannal nem jönnék össze, aki lehet, hogy kihúz külföldre tök random) és inkább fizesse a törlesztőt, célravezetőbb), a kocsi a fővárosban nem fontos szerintem, a jogsi viszont illene...
Legyen pár millió körüli/fölötti összeg megtakarítása minimum, ki tudja, mi történik, nem bíznék egy olyanban, akinek porzik a számlája...
Egy nyaralást illik állnia évente, de nem kell fancy helyre gondolni. Elég egy hétre leruccanni Horvátba vagy Olaszba, nem akkora összeg, ha időben tervezi az ember. Heti 2-3 ezret meg tudjon engedni szórakozásra és ne nézzen úgy ki, mint aki nélkülözik, ne kongjon a hűtő meg ne rohadjon le róla a ruha.
A többibe beszállok, de számomra ez a minimum.
Nem, 4 éve albiban, de amint végzek a mesterszakkal és tudok teljesen a munkára figyelni, veszek fel inkább hitelt.
Bocs, hogy 25 éves koromra van már kétszer annyi megtakarításom, amennyit egy 30 évestől elvárnék...:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!