Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora egzisztenciát kell minimálisan egy férfinak felépítenie 30 évesen, hogy átlagos barátnője legyen?
Tehát mekkora legyen minimálisan a jövedelme? Legyen saját háza, lakása? Legyen autója vagy nem kell? Tudjon évente elmenni nyaralni mondjuk egy 4 csillagos szállodába? stb...
Vagy egyáltalán nem is szükséges ez a nőknek csak a sikertelen férfiak ürügye?
Kérdés, mit jelent nálad az átlagos. Ha tényleg az átlagost, akkor felejtsd el az ilyen "csak akkor, ha nettó min. 400 meg luxusautó" stb. válaszokat. Az csak akkor segít, ha amúgy a személyiségeddel sem tudsz hódítani, mert unalmas és buta vagy.
Na de ha az átlagos nálad az, hogy jó, de azért legyen melles, vékony, természetesen hosszú és dús hajú, szép arcú, tökéletes bőrű... és mellette mondjuk még kifejezetten az ilyen láthatóan felsővezető, gazdag, puccos helyeken forgó lányokra hajtasz rá, akkor ja, igen.
Ha tényleg átlagos és mondjuk emberileg normális, nem nagyon gazdag nőt akarsz, akkor:
- 30 évesen azért előny, ha külön élesz szülőktől... albérlet már oké. Mamahotel, ahol a popid ki van nyalva, és egy villát nem raksz el magad után, nem
- legyen állandó munkád, ha nem minimálbéres, az már jó... nettó 120-130 már tök oké
- autó előny, főleg ha vidéken laksz, de van, akinek az sem szükséges
- 4csillagos szálló nem feltétlen kell, sem überegzotikus nyaralás... Balatonra vagy pár napra környező országba nem vmi extra putri gány szálláshelyre azért jó, ha össze tudsz spórolni
"Alapból nem kezdenék olyan nővel akinek ezek ennyire számítanak. Elvárhat ezt meg azt, ő dolga, én viszont nem egy pénztárcámban turkáló qrvát akarok.
Kell neki autó? vegyen, nekem attól még nem kell. Mégis mi köze hozzá? Olyan bárgyú kérdések ezek, hogy csak a fejemet fogom"
:D Nekem is ez jutott az eszembe. Akinek ilyen elvárásai vannak,azokat meghagyni a lúzereknek,akik szexért ennyit fizetnek.
Ház oké, de harminc leszek, egyetemen vagyok, munka után kezdtem úgy, hogy 19 éves koromtól 26-ig albérletben laktam (úgyhogy a megtakarítást a főbérlők kapták :) ).
Autó nincs, nem is lesz. A belvárosban lakom, minden itt van, ha kell valami, kiszállitják vagy rendelek taxit. Így is jobban megéri. Ha kell a lánynak autó,vegyen magának
Jah,igen. Így is csinos barátnőim vannak. Ha egy nő elvárja az autót meg hogy elvigyék nyaralgatni "nem messzire,csak elég nyugat-európa...LOL", akkor lapát.
Nem kell saját ház, de kifejezetten előny, ha valaki ennyi idős korára valaki nem az anyjáéknál lakik.
Szóval tudjon kifizetni egy garzon lakást, vagy legyen egy külön szobája egy bérelt lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!