Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora egzisztenciát kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora egzisztenciát kell minimálisan egy férfinak felépítenie 30 évesen, hogy átlagos barátnője legyen?

Figyelt kérdés

Tehát mekkora legyen minimálisan a jövedelme? Legyen saját háza, lakása? Legyen autója vagy nem kell? Tudjon évente elmenni nyaralni mondjuk egy 4 csillagos szállodába? stb...

Vagy egyáltalán nem is szükséges ez a nőknek csak a sikertelen férfiak ürügye?

2018. jún. 22. 15:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Az èn környezetemben a 30 èves, egzisztenciával rendelkező fèrfiaknak már règen családjuk van, nem barátnőt keresnek. Nálunk pèldául van gyerek, lakás, kèt autó, komoly megtakarítás, a barátainknál is hasonlóan.
2018. jún. 22. 15:40
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező: 30 évesen az embernek legyen állandó munkahelye, legyen egy kis megtakarítása és csak akkor nézhető el, hogy otthon lakik, ha azért van otthon, mert saját lakásra gyűjt. Az albérletet pénzkidobásnak tartom.

Autó és nyaralás számomra nem lényeg.

"Bocs, hogy 25 éves koromra van már kétszer annyi megtakarításom, amennyit egy 30 évestől elvárnék...:'D"

És mit dolgozol, ha szabad megkérdeznem, hogy 25 évesen már ennyi tőkével rendelkezel? Saját magad dolgoztál meg ezért, vagy ott volt a szülői támogatás is?

2018. jún. 22. 15:41
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Azt nem tudom, hogy mi a minimum, viszont azt igen, hogy az amivel én rendelkezem messze átlagon felüli és nem győzök titkolózni az ismerkedés alatt. Autó, komoly megtakarítás, kifizetett saját ház, szerintem már bőven bicskát nyit. Úgy gondolom, hogy az önálló életvitel, kellemes és stabil munkakörülményekkel bőven elegendő. Ha ez albérletből áll, vagy hiteles lakásból az nem is számít igazán. Fő, hogy stabil legyen és tartó az életkörülmény.

A nyaralásról pedig végképp nem nyitnék az elején beszélgetést. Ott is bőven elég a túrázás, városnézés belföldön, vagy a szomszédos országok valamelyikében, érdeklődésünknek megfelelően.

2018. jún. 22. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Mi ez, hogy minden második kérdésnek erről kell most szólni, hogy mennyi az annyi?!

Alapból nem kezdenék olyan nővel akinek ezek ennyire számítanak. Elvárhat ezt meg azt, ő dolga, én viszont nem egy pénztárcámban turkáló qrvát akarok.

Kell neki autó? vegyen, nekem attól még nem kell. Mégis mi köze hozzá? Olyan bárgyú kérdések ezek, hogy csak a fejemet fogom.

És fura mód, egyszer nem láttam még fordított értelemben kiírva, azaz egy nő sosem kérdezget ilyeneket. Miért? mert nem kell neki. Na, legyenek akkor ők is ilyenek, saját házuk körül söprögessenek.

2018. jún. 22. 15:56
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

Én annyit tudok mondani kérdező, hogy mindent magad miatt csinálj, és ne azért, hogy majd egy nőnek alárakjad a saját magad által megtermelt javakat. Bár én még messze nem vagyok 30 éves, de szerintem annyi idősen szerintem simán össze lehet szedni kora 20 éves csajokat, akiket ez nem fog érdekelni az egzisztenciád. Inkább a dumára érdemes jobban rágyúrni.

Egyébként itt kommentelő nők, ezeket a dolgokat ti is teljesítitek már amiket elvártok? Fenntartottok albérletet, van autótok (ami nem egy szakadt swift), mellé még eljártok nyaralni, na meg nem is a munka teszi ki az életeteket, mellé izgalmas személyiségek vagytok? Gondolom ezt mind adjátok ti is , ha elvárjátok....

2018. jún. 22. 15:57
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

13:

16 éves koromtól melóztam a tanulmányaim mellett, érettségi után kihagytam 2 évet meló miatt meg mert nem tudtam dönteni(+ csináltam egy OKJ-t), azért vagyok még mindig egyetemista (20 évesen kezdtem az alapszakot, 21 évesen költöztem a koliból albiba).

Eleinte pultoztam meg leltároztam és társai, egyetem mellett korrepetáltam már, az alapszak vége felé vettek fel egy állandó munkahelyre heti minimum 30 órában, itt HR-es pozícióban vagyok, ami a mesterszak végéig (kitoltam 3 évre a 2 évet) egyelőre többnyire csak papírtologatás, de legalább ez is valami.

Azért 10 év alatt, még ha költekeztem is, nem egy nagy kaland összekaparni úgy 3 millió megtakarítást, hogy abból 4-5 évet otthon laktam, főleg, ha belegondolok, hogy csak egy nyár alatt összejött 3-400 ezer gagyi diákmelóból...

Amúgy gazdmenen vagyok, de van szociológiás és pszichológiás kollégám is hasonló életúttal, szóval nem hiszem, hogy olyan különleges lenne ez.

Nem tudom megérteni, miért olyan nehéz félretenni mondjuk havi 10-20ezret...

2018. jún. 22. 16:00
 17/25 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszod. :)

2018. jún. 22. 16:10
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

A jövedelme annyi legyen, hogy a saját szükségleteit tudja fedezni, és el tudjunk menni ide-oda úgy, hogy a részét állja.

Az autót sosem értettem, nekem nincs. Van rá pénzem, csak nem tudok vezetni. És ha pasit keresek, akkor nem sofőrt keresek, aki elcipeli a seggemet helyekre.

Nekem a külön élés a legfontosabb, legjobb lenne az egyedül élés. Én is egyedül lakom, és ide költözhetne, csak nem akarom, hogy mamától rögtön hozzám jöjjön, mert én nem leszek se mama, se cseléd.

2018. jún. 22. 16:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Admin, kíváncsiságból: Te kinéztél engem magadnak? Ugyanolyan szintű válaszom lett törölve, mint ami másnak nem. Lusta tetűként sértegetni másokat szabad, de köszönetet mondani a szülőknek nem? :D

Fura, hogy néha feljövök és sorban tűnnek el a válaszaim, máskor pedig egy sem, pedig ugyanolyan tartalmat hozok. Bizonyos munkaidőben sértő ugyanaz, ami máskor nem? Tényleg érdekelne, mert akkor aszerint válaszolok a jövőben. Nyugodtan szólhatsz, ha randizni akarsz :D

2018. jún. 22. 16:28
 20/25 anonim ***** válasza:

Munkahely

Megtakaritas

Onnalo eletvitel

Meg tudjon elni egyedul is a penzebol

2018. jún. 22. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!