Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti milyen egzisztenci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen egzisztenciát vártok el egy nőtől?

Figyelt kérdés
Legyen saját lakása? Vagy tulajdonjoga egy kétgenerációs házon, aminek másik fele a szüleié? Vagy inkább egy garzon albérlet? Mennyi legyen a fizuja? Minimálbért is elfogadjátok, vagy legyen több? Megtakarítása mennyi legyen? Kocsija legyen?
2018. jún. 22. 17:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is kíváncsi vagyok. :) Pl. egy 20-as évei elején lévőtől és egy 30-as évei elején lévőtől miket várnátok?

22N

2018. jún. 22. 17:08
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Remélem érkeznek rá válaszok. Nagyon jó kérdés.

És örülnék ha tényleg leosztanák 20-on és 30+ kategóriákra az igényeket.

2018. jún. 22. 17:15
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem nagyon vannak ilyen elvárásaim, annyi, hogy azért ne engem akarjon levarrni pénzzel. Meg azért randikon néha vissza tudjon hívni, meg ha utazni kell a saját részét azért állja, bár nem szoktam ilyen téren se szűkmarkú lenni, meg a pénzt számolgatni pl. exemnek néha volt hogy én megvettem a béreltjét.
2018. jún. 22. 17:16
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Semmit, legyen kedves, intelligens, adjon magára. Én bőven megkeresek annyit, hogy nagyon magas színvonalat tudjak biztosítani kettőnknek, később a családunknak. Persze azért csinaljon valamit, hogy ne unatkozzon. Nem kell feltétlen dolgoznia, de legyenek hobbijso, sport, vagy akár kreativkodjon.
2018. jún. 22. 17:19
 5/23 anonim ***** válasza:
36%

Hát, srácok, nem tudom, én elég "veszélyesnek" tartom, hogy ennyire nincsenek elvárásaitok. Még magam felé is kínosnak érezném, ha a párommal úgy kellene együtt laknom, hogy pl nem szállnék be a rezsibe, kajába, vagy ha a nyaralás nem 1:1-ben menne meg ha mindig ő hívna meg.

Nem akarok beleugatni, meg nyilván a ti döntésetek, de eléggé "alkalmasak" vagytok a kihasználásra ilyen mentalitással...:S

2018. jún. 22. 17:21
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

20-as évei elején járó csajtól nehéz szerintem bármit is elvárni. Lehet a nyakában egy diákhitel is, csak 20 éves. Az fontosabb, hogy lássak benne valamilyen potenciált, hogy nem akar egy gyártósor mellett 100ezerért rohadni élete végéig.

30 évesnél meg... ilyet én nem nagyon tudok mondani, hogy saját lakás még nem kell, de egy saját autó azért igen. Nem ez alapján választ magának párt az ember, ha pedig szerelmes, akkor szerintem úgyis mindegy.

Inkább azt mondanám, ha már muszáj valamit, hogy a saját magamnak elképzelt, és a saját fizumból kivitelezhető elképzelt életből nem szeretnék engedni a nő alacsony fizetése miatt. Ez kb abból áll, hogy ha én elképzeltem a kertes házat, évi egy nyaralást, 2 gyereket, akiket aztán elrugdalunk külföldi egyetemre, amihez a "saját" részemet bele is tudom adni, akkor ő is közelítsen hozzám, és ne miatta legyen panel, csak egy állatkert vagy 2 kirándulás, egy gyerek. Remélem az így érthető :D Viszont ha én nagyon jól keresnék és bele tudnám adni az ő részét is, akkor nem érdekelne. Nem az érdekel, hogy egy szinten legyünk, hanem az, hogy a közös milyen lesz.

2018. jún. 22. 17:22
 7/23 anonim ***** válasza:
28%
Inkább a nők várnak el ilyen földi hívságokat
2018. jún. 22. 17:40
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
Én 23 éves fiú vagyok,igazából legyen egy alap végzettsége nem fontos a diploma stb ilyesmi engem ez sosem érdekelt de az életben tudja megállni helyét! Ennyi idősen anyagi javakról se nagyon lehet beszélni épp,hogy elkezdtük a munka világát,autó sem elvárás de ha az van az sem baj! Számomra ami elvárás ne plázacica legyen, legyen jövőképe,tegyen is a dolgokért és ami a legfontosabb maradjon meg nőnek,nem szeretem ezt a karierrista férfivé váló nőket mint manapság egyre több ilyen van mert a hülye világ ezt mutatja és,hogy milyen jó! A többi elvárás meg nem kimondottan a kérdéshez tartozik már,remélem segítettem! :)
2018. jún. 22. 17:53
 9/23 anonim ***** válasza:
61%
ha megoldható, 1 lyuk valahol legyen rajta
2018. jún. 22. 18:05
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Legyen valami melója ha már nem jár suliba , és kb ennyi.De ha éppen munkanélküli de keresgél az is oké. Egyáltalán nem érdekel ,mi az a meló ,hol lakik van e saját lakása ,kocsija stb.
2018. jún. 22. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!