Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a férfi nagyon érzelmes megnyilvánulásokat mutat egyéjszakás kapcsolat során?
ilyen velem is volt.
sima 1 éjszakás,de annyira kis finom darab volt,hogy nem engedtem haza utána.
reggel csináltam neki reggelit és közöltem,hogy ő lesz a csajom.
és a csajom lett.
Vagy csak értelmesen szereti.
Sajnálom kislány, az alfa nem fog belédszeretni, csak egy lyuk vagy neki, reggel a plazacica barátnőjéhez megy haza.
Nagyon magányos, és ki van éhezve arra, hogy adhasson, szerethessen, törődhessen valakivel.
A szó a valakin van. Bárki(személytelen)
Tehát ne a saját személyednek tudd be. Ha könnyen elcsábítható, akkor később ha megerösődött melletted, lecsitult az ösztön benne, akkor más ugyan olyan könnyen eltudja vinni tőled.
Ugyanakkor ha valóban beléd szeret, akkor sosem ereszt.
"mit tegyek most" - próbálkozott azóta valamivel? Keresett, esetleg próbált elhívni randevúra?
Ha akarod, hogy több is legyen, akkor fogadd a közeledését, ha nem akkor vagy mondd meg, hogy részedről ennyi volt, vagy azt, hogy nem lehet több, mint szexkapcsolat.
Ja, valószínűleg így szereti, lehet ezért választott ismerőst erre a körre.
Ha több lett volna benne, nem lenne itt a kérdés, így nem akarhat semmit, csak szex.
Milyen idősek vagytok, hogy ez új? :D Ne éld bele magad és ne láss mögé semmit, mert koppanni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!