Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mostanában pár egyéjszakás kalandom, de a lányok miért nem hívnak sosem vissza?
3 magyarázat lehet.
Nem voltál jó az ágyban, ezért nem akarnak ismételni.
Megbánták az egy-éjszakás dolgot és nem akarnak jó-pofizni utána.
Csak egy éjszakát akartak és nem akarnak jó-pofizni utána.
Engem sem szoktak a srácok. Azért, mert ez ennyi.
Ha azt akarod, hogy keressenek, ne csak megkuffantani akard őket. Akinek egyéjszakás kell, az pont örül, ha a másikat lerázhatja a szex után és nem kell törődnie a kis lelkével.
ennyire az elején még neked kell lépned.
annyi az egész,hogy írsz egy sms-t neki-ismétlés este?:)
vagy-visszavágó este?és mellé valami személyes.
pl megdugtam egy nőt aki dugás után elmesélte,hogy alsó tagozatos matektanár.
és akkor azt írtam neki pár nappal később,hogy-csók tanárnéni!nem igazán értem a törteket,este átmehetnék korrepetálásra?:)
ennyi és már írják is,hogy-hát..lehet róla szó.:)- meg a többit.
ne legyél már lusta fa-sz.
meg eleve sokuk fejében ostoba és álszent módon az van,hogy a szemedben ő most egy értéktelen ku-rva,akit felcsíptél és megkúrtál elsőre,mintha ő nem is akarta volna ugyanezt.
nem fogja azzal tetézni hogy a nézete szerint tovább alázza magát azzal hogy repetáért kuncsorog.
kevés tekint erre úgy,hogy jó volt klassz volt miért ne lehetne megismételni és felhívom?
"De mucika, te vagy a pasi! A nők hívjanak téged?"
Te meg szexista? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!