Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelt kérdés

Heccből ráírtam gyerekes nőre,hogy akar-e ismerkedni.

2gyereke van 25éves nő az illető ráírok,hogy akar-e ismerkedni. De nem válaszolt. Miért hiszik ennyire ezek a nők akik gyerekkel vannak,hogy tudnak válogatni? Szerintem nem kapósak a mai 20+os korosztály akiknek gyerek van.

Pedig alkatommal aztán semmi gond sincsen..

2018. júl. 16. 18:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
96%

Mégsem kellettél még neki sem! Nincs szüksége még egy gyerekre a személyedben.

Azonban akadnak FÉRFIAK, akik becsülik, tisztelik a gyerekes nőket és tudnak társa lenni a nőnek férfiként. Aki értelmes és életképes férfi, az csak profitálhat a helyzetből.

(Tapasztalat)

Aki nem, ...hát az olyan is (mint te)

2018. júl. 16. 19:51
 32/39 anonim ***** válasza:
95%
Gyerekes, elvált nőként is találtam magamnak olyan férfit, akire vágytam. Nem érdekelt, hogy kapós vagyok-e vagy sem, mert annak, aki nekem tetszett, így is kellettem. Elfogadom, hogy vannak olyan férfiak, akik nem állnak szóba gyerekes nőkkel, nekik ott van a sok gyerektelen, szingli nő. Nem is értem a kérdést: ha nem szeretem a focit, nem megyek meccsre.
2018. júl. 16. 20:33
 33/39 anonim ***** válasza:
92%

Érdekes, én és az én egyedülálló anyuka ismerőseim jól állunk anyagilag, házat veszünk hitel nélkül.

Ki milyen körökben mozog ugye. Elhiszem kérdező, hogy a te anyuka ismerőseid suttyó/csóró/képzetlen/stb akármik, mivel a te ismeröseid:)

Másrészt az anyaság kb annyi férfinek taszító, mint a teltség, vagy az alacsony végzettség, esetleg a magasság. Bőven tudunk válogatni, mint mindenki más.

Ha nem érted, miért érezzük úgy, hogy tudunk válogatni, regelj be anyuka-kamuprofillal valami átlagos csaj képével egy társkeresőre.

Ömleni fognak a levelek és nem ám szexre, nem csak ronda buta csóróktól vagy idősebb 35+os pasiktól.

Szóval egymillát keresel? Csak nem mosogatsz Ausztriában?:)

2018. júl. 16. 20:52
 34/39 anonim ***** válasza:
98%
Egy gyerekes nőnek kell igazán megválogatnia, hogy kivel kezd kapcsolatot, hiszen már nem csak saját magára kell gondolnia. Az a te bajod, hogy lelkiszegény vagy, és ilyen primitív vélemény mellett mégis bepróbálkozol egy anyukánál, mert másnak nem kellesz. De ezek szerint te anyádnak is azt kívánnád, ha apád lelépett volna gyerekkorodban, hogy tette volna szét a lábát az első jöttmentnek, aztán téged meg lehet szarrávert volna éveken át a pasi.
2018. júl. 16. 21:02
 35/39 anonim ***** válasza:
96%
Heccből, mi? Savanyú a szőlő? Válogathat, meg is teszi, neked se válaszolt. Jól is tette :)
2018. júl. 16. 21:49
 36/39 anonim ***** válasza:
65%
Ez a gyerek mindenkinek állandóan bérpapírokat akar küldeni. Tiszta szánalom.
2018. júl. 16. 22:40
 37/39 anonim ***** válasza:
89%

Azt nem értem, ha neked nem kell gyerekes nő, akkor mit fáj, hogy te se kellettél egynek?

Hagyjátok egymást békén, és kész, mindenki örülhet.

2018. júl. 17. 07:18
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszik szerencsétlenek, hogy 2-3 gyerekkel egyedülállóként is olyan válogatósak lehetnek, mint fénykorukban. :D A fene nagy szépség az csak egy dolog, de semmi baj, majd az élet rávilágít, hogy már sokkal kisebb rétegnek kellenek csak. :) F
2018. júl. 17. 11:56
 39/39 anonim ***** válasza:
45%

Teljesen igazad van utolsó. Az anyukáknak szűkült a lehetőségek köre. Így már többek között kiestek a képből az infantilis, felelősségkerülő, megbízhatatlan, feltétlen szeretetre képtelen pasik. Micsoda veszteség.. :) Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek, aki szimplán, mindenféle mocskolódás és ítélkezés nélkül döntött úgy, hogy nem kezd gyerekes nővel, és békén is hagyja őket.

De legnagyobb tiszteletem azoké a férfiké, akik tisztességesen, becsületesen felnevelték a gyerekeket, akiket az "igazi" apjuk cserbenhagyott, vagy bármi miatt is alakult úgy az életük, hogy az anyuka új párt keresett.

Kedves kérdező, Te sem tudhatod hogyan fog alakulni az életed. De ha lesz egy gyereked, és bármi miatt is, de az anyjával szétmentek, és nem veled él majd a gyereked, szeretnéd, hogy az anyja ne válogassa meg ki fogja felnevelni HELYETTED? Ne válaszolj, költői kérdés.

2018. júl. 17. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!