Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelt kérdés

Heccből ráírtam gyerekes nőre,hogy akar-e ismerkedni.

2gyereke van 25éves nő az illető ráírok,hogy akar-e ismerkedni. De nem válaszolt. Miért hiszik ennyire ezek a nők akik gyerekkel vannak,hogy tudnak válogatni? Szerintem nem kapósak a mai 20+os korosztály akiknek gyerek van.

Pedig alkatommal aztán semmi gond sincsen..

2018. júl. 16. 18:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
2%
Az angolnak van erre egy kitűnő kifejezése: entitlement.
2018. júl. 16. 18:11
 2/39 anonim ***** válasza:
98%

Hát azt nézzük milyen férfit képesek leakasztani, akkor de kapósak.

Nálunk a falu bikáját fogta karámba az egyik fiatal egyedül álló anyuka. Sosem gondoltam volna, hogy a csajozógép tökét végül egy kisgyerekes anyuci kapja el :D

2018. júl. 16. 18:13
 3/39 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk mert attól, hogy gyereke van, még nem kötelessége minden egyes idiótának széttenni a lábát.
2018. júl. 16. 18:14
 4/39 A kérdező kommentje:

Lehet, de ott van az is,hogy idővel neked is "segíteni" kell őt.

Méghozzá nem is a saját gyereked.. És próbáld úgy szeretni mintha sajátod lenne. ( A nő szemébe persze, ha nem akkor már bunkó vagy.)

2018. júl. 16. 18:15
 5/39 anonim ***** válasza:
99%
Most komolyan gondolod, hogy egy olyan nő, akinek gyereke van, összeáll bárkivel?! Mondom ezt ffi-ként. Kicsit el vagy szállva magadtól. Isten óvja a nőket tőled!
2018. júl. 16. 18:16
 6/39 anonim ***** válasza:
99%
Amúgy a kisgyerekesek SOKKAL válogatósabbak, mint egy gyermektelen nő. Kevésbé könnyelműsködik. Elsősorban a gyerekükre gondolnak, és aszerint mérlegelnek.
2018. júl. 16. 18:16
 7/39 A kérdező kommentje:

#5. Nem bárkivel ez jól látod te is.. :)

Csak olyannal akinek van pénze, és el tud tartani 3.embert. :) Magát, nőt, gyereket.

2018. júl. 16. 18:17
 8/39 A kérdező kommentje:

#9. Teljesen igazad van ebben.

Én is így látom a dolgokat, számomra a gyerekes nők mínuszból indulnak. Lehet felőlem szép, bomba meg Tv-ben szereplő akkor se nevelném másnak a gyerekét.

2018. júl. 16. 18:20
 9/39 anonim ***** válasza:
23%
Nem kell összeállni bárkivel. Viszont válaszolni igenis lehet. Tudjátok, jó modor.
2018. júl. 16. 18:21
 10/39 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkinek joga van válogatni, még nekik is. Én alapból nem kezdenék gyerekes nővel.
2018. júl. 16. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!