Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes nők miért válogatnak?
Heccből ráírtam gyerekes nőre,hogy akar-e ismerkedni.
2gyereke van 25éves nő az illető ráírok,hogy akar-e ismerkedni. De nem válaszolt. Miért hiszik ennyire ezek a nők akik gyerekkel vannak,hogy tudnak válogatni? Szerintem nem kapósak a mai 20+os korosztály akiknek gyerek van.
Pedig alkatommal aztán semmi gond sincsen..
Hát azt nézzük milyen férfit képesek leakasztani, akkor de kapósak.
Nálunk a falu bikáját fogta karámba az egyik fiatal egyedül álló anyuka. Sosem gondoltam volna, hogy a csajozógép tökét végül egy kisgyerekes anyuci kapja el :D
Lehet, de ott van az is,hogy idővel neked is "segíteni" kell őt.
Méghozzá nem is a saját gyereked.. És próbáld úgy szeretni mintha sajátod lenne. ( A nő szemébe persze, ha nem akkor már bunkó vagy.)
#5. Nem bárkivel ez jól látod te is.. :)
Csak olyannal akinek van pénze, és el tud tartani 3.embert. :) Magát, nőt, gyereket.
#9. Teljesen igazad van ebben.
Én is így látom a dolgokat, számomra a gyerekes nők mínuszból indulnak. Lehet felőlem szép, bomba meg Tv-ben szereplő akkor se nevelném másnak a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!