Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy gyerekes anyukával ha összejövök vele rosszabbul fogok állni anyagilag?
Elég fontos nekem a pénz elég anyagias vagyok és túlságosan spórolós. Most teljesen jó hogy szüleimmel élek és így szépen félre tudok tenni a fizetésemből, elég szép összeg gyüjt össze. Most elkezdtem ismerkedni egy gyerekes anyukával egyedül neveli a gyermekét úgy néz ki alakul egy kapcsolat köztünk.
Nagyon félek hogy ha összejövünk akkor a gyerek miatt is meg miatta is eléggé be kell majd szállnom anyagilag így jóval kevesebbet tudok félretenni nem vagy esetleg nem is tudok majd félretenni, a jövedelmem netto 170 ezer.
Ne legyél hülye.
Le fog húzni.
Érzelmileg zsarolni, stb
Ja, ezek finoman adagolják be, hogy szállj be a költségek rád kevésbé eső részére, először egy fagyika a kisgyereknek, aztán egy vadonatúj 25 ezer forintos Nájkí, aztán vigyük el a gyereket is nyaralni + egyéb programok, aztán meg miért nem veszed már meg a gyereknek érettségire a 8 milliós BMW-t, amire annyira vágyik. :D Mindig minden apróságokkal kezdődik, jól tanuljátok meg.
Mellesleg ki lenne az a marha, aki elviselné a gyerek tróger apjának, meg a családjának lépten-nyomon színre lépését, képbe kerülését. Ki lenne akkora állat, hogy vadidegenek naptárához, kedvéhez, hóbortjához igazodjon. Hát én biztos nem.
Sajnálom a nőt. Szinte nem kap fizetést, gürizik mint a fene, és igen, valószínű az anyagiak is fontosak neki. De kinek nem?
De ettől függetlenül még nem biztos, hogy ez a legfontosabb neki.
Viszont inkább engedd el, ne hülyítsd, ő nehezen talál valakit, te meg könnyebben, neked meg amúgy is a pénzed a fontos.
170 nettoval egy aranybánya vagy.
Ja nem
Ha összeköltözöl vele, külön kasszán legyetek.
Kaja, rezsi 1/3-2/3 (te-ő) arányban legyen.
Kozmetikumok, ruházat külön kassza (te magadnak, ő magának és a gyerekének).
Játék a gyereknek közösen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!