Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy gyerekes anyukával ha összejövök vele rosszabbul fogok állni anyagilag?
Elég fontos nekem a pénz elég anyagias vagyok és túlságosan spórolós. Most teljesen jó hogy szüleimmel élek és így szépen félre tudok tenni a fizetésemből, elég szép összeg gyüjt össze. Most elkezdtem ismerkedni egy gyerekes anyukával egyedül neveli a gyermekét úgy néz ki alakul egy kapcsolat köztünk.
Nagyon félek hogy ha összejövünk akkor a gyerek miatt is meg miatta is eléggé be kell majd szállnom anyagilag így jóval kevesebbet tudok félretenni nem vagy esetleg nem is tudok majd félretenni, a jövedelmem netto 170 ezer.
Szerintem ne folytasd vele az ismerkedést. Ennek így semmi értelme, hogy húzod a szád, a meghívod egy kávéra. Nem való így neked felnőtt nő.
Aki pénzre megy, meg anyagi támogatásra számít, az nem az ilyen nettó 120 ezres fizetésre vergődő nyikhajt keres, hanem pl. egy jól kereső nőgyógyászt vagy sebészt. Ha veled is szóbaállt, akkor egyszerűen társat keres. De arra te ezzel a hozzáállással nem vagy alkalmas.
#15: Ilyenkor azért csak-csak előbújik a szög a zsákból, hogy a nettó 600-at összeharácsoló cégvezető/vállalkozó mégiscsak rokonszenvesebb, mint a 180-at kereső átlagpolgár.
Mellesleg itt kajak mindenki úgy tesz, mintha Magyarországon olyan rohadt magasak lennének a fizetések.
12.
A kérdező anyucinál lakik, még jó, hogy tud bánni a pénzzel.Ha egyedül élne külön, akkor megnézném, hogy takarékoskodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!