Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelt kérdés

Heccből ráírtam gyerekes nőre,hogy akar-e ismerkedni.

2gyereke van 25éves nő az illető ráírok,hogy akar-e ismerkedni. De nem válaszolt. Miért hiszik ennyire ezek a nők akik gyerekkel vannak,hogy tudnak válogatni? Szerintem nem kapósak a mai 20+os korosztály akiknek gyerek van.

Pedig alkatommal aztán semmi gond sincsen..

2018. júl. 16. 18:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
12%

#16: elég hamar kibújt a szög a zsákból. Tehát a kérdező azért szánalmas mivel nem keres eleget az igényeidhez. Grat.

Igenis az egyedülálló gyerekes anyák hátrányban vannak. Egyszer már bebukták, rosszul választottak. Mentek a nagypofájú macsó után ahelyett, hogy normális srácot választottak volna. Aztán pofára estek. Most pedig egyék meg, amit főztek!

2018. júl. 16. 18:49
 22/39 anonim ***** válasza:
28%

Nos egyszer már felcsináltatták magukat válogatás nélkül valami s_eggfejjel, másodszorra már okosabbak.

Ez tényleg ilyen bonyolult?

2018. júl. 16. 18:50
 23/39 anonim ***** válasza:
77%

Mert ők is szeretnének egy olyan társat, akivel boldogok lehetnek, akihez vonzódik, nekik is vannak igényeik.

Mindenkinek vannak elképzelései, igényei, hogy milyen párt szeretne. Az már egy másik történet, hogy sikerül.

Nekem nem kellene anyuka, bármilyen győnyörű és fantasztikus személyiség, elbűvölő nő is legyen akár. Nem akarnék az életében a harmadik helyről állandóan küzdeni a figyelméért és mindig betolakodónak, az idegennek érezném magam. Nem beszélve mindarról ami kimaradna egy "normális" ismerkedésből és kapcsolatból - az intimitás, amikor csak 2en vagytok a képben. Ez nem kéne...

2018. júl. 16. 18:53
 24/39 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is lett egy ilyen fiatal anyuka szomszédom - elsőre rám próbált hajtani, másnap már anyukámra sózta a gyerekét, hogy vigyázzon rá, mert neki el kellett menni!!!

Szép lány, aranyos, kedves (nekem és anyukámnak is szimpatikus) - soha nem jönnék össze vele!

Nem az a bajom, hogy más gyerekét nevelem (amint lenne közös gyerekünk, máris a testvére, tehát rokon lenne), de mindig a gyereke lesz neki a legfontosabb, minden kérdésben az ő érdekét nézni, és én valamiféle "eltűrt személy" lennék... na ebből nem kérek, és akkor még néha-néha fel is bukkan az apuka (jajajaja bele se gondolok), meg az apuka szülei az unoka miatt... ááá, SOHA!

Meg persze ha születne közös gyerekünk, akkor már öten-tizenegyen civódnánk az "én gyerekem, nem az én gyerekem, én vigyem el, akkor őt is vigyem el, akkor azt ki fizeti, akkor a nagyszülő erre vigyáz, arra nem..."

27/F

2018. júl. 16. 19:01
 25/39 anonim ***** válasza:
87%

Ha TE illetve mások ilyen rossz véleménnyel vannak egy kis gyermekkel rendelkező nőn, akkor ne is próbálkozzanak, és felejtsék el őket.

Kialakult itt egy vita, teljesen feleslegesen.

2018. júl. 16. 19:03
 26/39 A kérdező kommentje:
Semmilyen vita sem alakult ki. Csak a véleményemet osztottam meg.
2018. júl. 16. 19:08
 27/39 anonim ***** válasza:
18%

#25 ugyan miért van lepontozva?? Mit írt ami sértő vagy értelmetlenség lenne??

Elképesztő, ahogy egyesek érzelmi alapokon elfogultan pontoznak...

2018. júl. 16. 19:14
 28/39 anonim ***** válasza:
24%

#25 és #29 vagyok.

Latom a piros kezet mar megtalaltad. Esetleg meg is tudod indokolni, ha másodszorra is ezt kérem? Tényleg érdekelne a véleményed.

Vagy ez már messze túl mutat az intellektuális képességeiden??

2018. júl. 16. 19:22
 29/39 anonim ***** válasza:
97%
entitlement = amikor azt hiszed hogy jogod van kikérni magadnak, hogy egy vadidegen nem akar esélyt adni neked.
2018. júl. 16. 19:27
 30/39 anonim ***** válasza:
84%

Mocs gyerekeket, de sok baratnomnek van es itt nem valami lelakott minimalberes norol beszelek, hanem konkretan ugyved, sajat praxissal, fitness minden hetvegen-allatira megvalogatja, h kivel all le, teljesen jogosan.

Azok a gyerekes szingli nok akiket ismerek, onszantukbol szinglik mert 2-3 eves gyerekuk van, es hatszor meggondoljakbh mit engednek be az eletukbe es mivel jol neznek ki, megtehetik. Tehat pont ok azok akik a legkevesbe kaphatok, es szinten ok azok akik 1 honap utan dobnak.

A stilusod alapjan eselytelen kategoria.

2018. júl. 16. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!