Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált gyerekes pasik mégis mit akarnak?
Nem tudom, ennek a kérdésnek mi értelme. Szerintem nagyon ráérsz, ha random pasikat szédítesz kamu dolgokkal, mert ,,kíváncsi vagy", lehet baj van az emeleten...
Szerintem ahány férfi, annyiféle igény, elképzelés a jövőre nézve! Nem egyformák, mint ahogy a nők sem, van aki akar gyereket, van aki nem, ennyi.
Nem kell őket beskatulyázni, hogy mik a ,,fajta jellemzőjük", mert felesleges!
nekem sose volt ebbol gondom.
Nem akarok gyereket es ezert nem is lesz. Eddig ket verziov talalkoztam.
"Rendben, lehet idovel valtozik ez, de nem zavar nem kell gyereket csinalni azonnal, en sem most tervezem a csaladalapitast " stb
"Oh ez nem jo!! Mi az oka? Meselj errol kerlek! "
Es sosem volt akadalya.
3 eves kapcsolatban vagyok. A baratom szeretne majd gyereket. Es tudja hogy leginkabb attol tartozkodom hogy en szuljek. Mivel epilepszias es szivbeteg is vagyok. Mi ha nagyon akarjuk akkor valoszinuleg orokbefogadunk. De ketten is elvagyunk. A baratnom 5 eve hazas es nincsenek gyerekei, a ferje akart valamikor de nem eroltette sosem, boldogok ketten na meg a harom kutyaval.
Tudod, mit akarnak? Egy gyerektelen nőt, akivel anyagilag egyenesbe jön, lehetőleg hozzá is költözhet. Aki tutujgatja a gyerekét a láthatás alatt, hogy neki ne kelljen vele foglalkozni a napi 20 perc játékon kívül. Aki gondoskodik róla, mint egy jó anya, mos, főz, takarít. Szelíd és elnéző. Aki csillogó szemekkel imádja őt, rajong a gyerekeiért, de sajátja sajnos nem lehet, így nem kezdődik el újra az éjszakázás-pelenkázás-dackorszak mókuskerék.
Ha megfigyeled, majdnem mindig ilyen nők mellett kötnek ki végül.
Kérdező itt azzal van a baj, hogy:
-nem tudod mit akarsz
-hazudsz megállás nélkül
-unatkozol
-unalmadat űzendő hazudozol a pasiknak a saját szórakoztatásod érdekében
A hazudozásra fordított időd 1/10-ét fordítsad önfejlesztésre, kezeltessed magadat és nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!