Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált gyerekes pasik mégis mit akarnak?

Figyelt kérdés
Szintén elvált de gyermektelen nőként próbálok ismerkedni.Ha azt mondom,hogy nem szeretnék gyereket akkor az a baj,hogy neki nem kell olyan nő aki nem szereti a gyerekeket(de azért persze ő se szeretne többet mert már van neki pl kettő).Lehet,nem szép dolog,de kipróbáltam mi történik,ha azt írom,hogy már nekem is van gyerekem.Az nem jó ő nem neveli más gyerekét.Ha azt írom,hogy nincs de még szeretnék,akkor neki már nem kell több gyerek.Ha az igazat írom,hogy nincs,de nem is akarok,akkor az nem is nő aki nem akar gyereket.Akkor mégis mi illetve ki a fenét akarnak???

2018. júl. 2. 12:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
61%

Nekem volt olyan barátom akinek két gyerkőce is volt. Már az elejétől tudtam ezt és nem tartottam akadálynak, eleinte nem is akartam belefolyni a gyerekei életébe elvégre nem az én kölkeim. Aztán amikor komolyabb lett a kapcsolatunk ez változott és hozzáköltöztem. Együtt fizettük a rezsit stb így ne csak kényelmesebb volt. Vagy 1000x elmondtam előtte,hogy nem szeretnék soha cseléd lenni, nem fogok anya szerepet felvenni a gyerekei miatt, ha kell segítek szívesen, kedveltem a srácokat, de ami ezután következett azt nem akartam. Szép lassan ott tartottunk,hogy én FŐZTEM, MOSOGATTAM,MOSTAM A RUHÁIT MINDENKINEK, TAKARÍTOTTAM, BEVÁSÁROLTAM. És ezután jött a neheze. "Szívem még munkában vagyok, kérlek vidd haza a gyerekeket, már nincs napközi, hívtam őket a suli előtt várnak téged" Én pedig azonnal ugrottam és mentem csináltam a dolgom. Aztán később teljesen rám hárított mindent, egy csomó mindenről lemondtam miatta. Magamra semmi időm nem maradt, a barátaimmal sem tudtam találkozni, mert lelkileg zsarolt elég ügyesen, ha elmentem valahova pár órára utána ment a hiszti,hogy otthon kellett volna a segítség, a gyerekek folyton láb alatt vannak,meg a tanulásban kéne segíteni, és nagy a kupi, jaa meg vacsora sincsen, jaa és reggelire is csináljak nekik valamit, jaa meg azért lefekvés előtt még lovagoljam meg a farkát amikor este 11 után bedőlök az ágyba fáradtan. 3 évig voltunk együtt. Nem is tudom miért húztam ezt eddig. Életem legrosszabb időszaka volt. Sosem felejtem el. Az ember abban az adott szituációban észre se veszi mibe csöppent. Az exemnek nem én kellettem hanem egy csicska,pót anya 24 órában és egy nő aki szétrakja bármikor, na és nekem kuss otthon a nevem, ne neveljem a GYEREKEIT, ne veszekedjek velük,ne szóljak rájuk. Szakítottam, és boldog vagyok. SOHA többet nem kezdek családos emberrel!!!!! Mind ugyan olyan hapsiban. A nőknél szerintem egészen más tud lenni a helyzet.

L

2018. júl. 3. 08:02
 22/23 Csurmi ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy te mit akarsz. Ahogy a nőknél, néha egy-egy férfi sem tudja mit akar pontosan. Ne a férfiakhoz akarj igazodni, mert ott boldogság úgysem lesz a végén. Ha te nem akarsz gyereket, semmi gond, akkor tarts ki amellett. Ami téged boldoggá tesz.
2018. júl. 3. 09:59
 23/23 anonim ***** válasza:
92%
20-as vagyok.Sajnálom ami veled történt,21-es válaszoló,de úgy látom már én is,tényleg ez az általános és nekem piszok nagy mázlim volt.Én 25-31 éves kormoig éltem együtt a gyermekes párommal.Sose kellet főznöm a gyerekeire,ha átjöttek,akkor általában ő főzött(volt,hogy mondtam megcsinálom én,nem gond,de nem volt rám hárítva).Sose volt kötelező elmennem közös programra,viszont mindig elhívott,de nem volt senki részéről sértődés,ha nem-et mondtam,ez azonban igen ritka volt,mert általában volt kedvem.A gyerekek extra kiadásait saját pénzből fedezte.Anyuka nagyon jó fej volt,gyakran előfordult,hogy mi mentünk át hozzájuk,neki is volt új párja meg annak is gyerkei,ilyenkor "nagycsaládos" program volt közös főzéssel,stb.Ennyi idő alatt összesen ha 5 alakalommal kellet nekem menni a gyerekekért,amikor se ő se az exneje,se a nagyik nem értek rá(de ennyit viszont szerintem teljesen jogos is elvárni).Bár már évek óta nem vagyunk együtt a mai napig jóban vagyuk,és a gyerekekkel is tartom a kapcsolatot(pedig semmi közük hozzám).Szóval én nagyjából hasonló elvek alapján vállalnék csak be újra gyerekes pasit,de sajnos azt látom a többség részéről,erre minimális hajlandóság sincs,mert mindenkienek csak az ingyért bébiszitter kéne...
2018. júl. 3. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!