Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált gyerekes pasik mégis mit akarnak?
Elmondhatnám hogy mi van, hogy működik ez a dolog, de úgy látom már levontál az összes férfiról egy nagyszerű, általános "pozitív" következtetést.
Így felesleges lenne...
41f
Komolyan, sajnálom hogy ilyen rossz tapasztltitok vannak, vagy ilyen történeteket hallottatok valahol stb.
Viszont ki kell állnom magam és a hozzám hasonló férfitársaim mellett.
Ne gondoljátok azt hogy én (mi) nem akarjuk más gyerekét nevelni.
Én, elvált gyerekes FÉRFIként céltudatosan olyan nőt keresek, akinek már van saját gyereke. Igen, azért mert már nem akarok, nem tudok többet vállani.
Így el akarom kerülni azt a nyomást, hogy a másik félnek gyerek kell, mert még 40-x évesen nincs neki, de ketyeg a biológiai óra, és rohamtempóban be kell vállalni. NEM!
Nagyon szivesen foglalkozom az ő gyerekeivel, hordom őket iskolába, segítek nekik a tanulásban, viszem őket nyaralni, kirándulni, nézünk együtt filmet, olvasok nekik mesét, engedek nekik fürdővizet, elbohóckodok velük, 14 napból 12 napon. És ezért cserébe igen, ELVÁROM!!!! hogy a párom a 14 napból 2 napon MINDEN EREJÉVEL igyekezzen ugyanezt megtenni az én gyerekeimmel! Ha nem megy, akkor nincsen egymással dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!