Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált gyerekes pasik mégis mit akarnak?

Figyelt kérdés
Szintén elvált de gyermektelen nőként próbálok ismerkedni.Ha azt mondom,hogy nem szeretnék gyereket akkor az a baj,hogy neki nem kell olyan nő aki nem szereti a gyerekeket(de azért persze ő se szeretne többet mert már van neki pl kettő).Lehet,nem szép dolog,de kipróbáltam mi történik,ha azt írom,hogy már nekem is van gyerekem.Az nem jó ő nem neveli más gyerekét.Ha azt írom,hogy nincs de még szeretnék,akkor neki már nem kell több gyerek.Ha az igazat írom,hogy nincs,de nem is akarok,akkor az nem is nő aki nem akar gyereket.Akkor mégis mi illetve ki a fenét akarnak???

2018. júl. 2. 12:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszen 6-os válaszoló tökéletesen látja a helyzetet.Tulajdonképp én is erre a következtetésre jutottam...
2018. júl. 2. 14:55
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk ugyan ez van. Megmondtam neki,hogy nekem márpedig lesz gyerekem,mert nem fog ettől megfosztani csak azért mert előzőleg rossz nőt választott a szaporodásra. És nem fogom tutujgatni a gyerekeit,ha nem lehet sajátom,mert nem vagyok terézanya. Úgy látszik pár év alatt felfogta,mert már nincs annyira ellene.
2018. júl. 2. 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Elmondhatnám hogy mi van, hogy működik ez a dolog, de úgy látom már levontál az összes férfiról egy nagyszerű, általános "pozitív" következtetést.

Így felesleges lenne...

41f

2018. júl. 2. 15:17
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
#13 Én kíváncsi vagyok a véleményedre. Sokan olvasgatják a kérdéseket, úgyhogy ha a kérdezőt nem is tartod érdemesnek a válaszadásra másoknak elmondhatod a miértjét. Meg az előző válaszokról is érdekel a véleményed, mert szerintem páron fején találták a szöget, hogy olyan nőt keresnek, aki az ő gyerekükért odavan, de sajátot azt nem akar/nem lehet.
2018. júl. 2. 15:44
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Pontosan egy olyan balfact,mint amilyet a 6-os leírt.
2018. júl. 2. 17:32
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Azt akarják, hogy Neked ne is legyen még gyereked, de ne is akarjál, viszont az ő kölykeit maximálisan fogadd el.
2018. júl. 2. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom engem is roppantul érdekelne 13-as véleménye.Nem is értem mit képzelnek a pasik magukról.Ő fújjj nem neveli más f.a levét(nem vicc volt csávó aki szó szetint így fejezte ki magát),de a nőknek kutya kötelessége szerintük az ő gyerekükhöz jó képet vágni,sőt egynesen imádni.Hát fityiszt.Utánna meg megy itt a sírás,hogy jajj a szemét nőknek nem kellenek a rendes gyerekes férfiak csak a BMW-s alfahímek.
2018. júl. 2. 19:38
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A 6- os válaszoló nagyon jól leírta a lényeget! Csupa ilyen elvált apuka talált meg társkeresőn. Az ilyen pasinak igazából nem társ kell, hanem egy cseléd, aki vezeti helyette a háztartást, pesztrálja a gyereket (de persze nem szólhat rá, mert nem ő az anyja, de azért főzzön, mosson rá :D). Ja és aztán persze ha megmondtam, hogy ez így nagyon nem kóser, még én voltam a szívtelen szemétláda :D.
2018. júl. 2. 21:43
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan, sajnálom hogy ilyen rossz tapasztltitok vannak, vagy ilyen történeteket hallottatok valahol stb.

Viszont ki kell állnom magam és a hozzám hasonló férfitársaim mellett.

Ne gondoljátok azt hogy én (mi) nem akarjuk más gyerekét nevelni.

Én, elvált gyerekes FÉRFIként céltudatosan olyan nőt keresek, akinek már van saját gyereke. Igen, azért mert már nem akarok, nem tudok többet vállani.

Így el akarom kerülni azt a nyomást, hogy a másik félnek gyerek kell, mert még 40-x évesen nincs neki, de ketyeg a biológiai óra, és rohamtempóban be kell vállalni. NEM!

Nagyon szivesen foglalkozom az ő gyerekeivel, hordom őket iskolába, segítek nekik a tanulásban, viszem őket nyaralni, kirándulni, nézünk együtt filmet, olvasok nekik mesét, engedek nekik fürdővizet, elbohóckodok velük, 14 napból 12 napon. És ezért cserébe igen, ELVÁROM!!!! hogy a párom a 14 napból 2 napon MINDEN EREJÉVEL igyekezzen ugyanezt megtenni az én gyerekeimmel! Ha nem megy, akkor nincsen egymással dolgunk.

2018. júl. 2. 22:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19-es.Ez teljesen korrket,viszont sajnos a többség nem ilyen.Nekem nem gyerekesként volt gyeerkes pasim,én elfogadtam,hogy ez idő és anyagi ráfordtással jár a részéről,csedrébe ő is elfogadta,hogy nekem nem a gyerekeim és én bizonyos dolgokat már nem teszek meg nekik,vagy nem vagyok hajlandó bármiről lemondani értük.Működött a dolog,mindenki boldog volt.Hozzáteszem,ehhez kellet egy kultúrált válás,jófej gyerekek és normális exfeleség is.Most viszont én is azt tapasztalom,hogy apukák simán elvárnák,hogy egyek én is zsíroskenyeret,mert az ő kölkének a legujabb Xbox kell,de ő nem tudja eőtermeteni a rávalót...
2018. júl. 2. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!